Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el ezt a barátomnak? Elmondjam egyáltalán?
az a helyzet hogy 17 éves lány vagyok ès a barátom pedig 19 éves most jöttünk össze.Ő tapasztalt meg minden most jön a probléma nemem még soha nem volt barátom és én ezt szégyellem mert idáig egy csödtömegnek éreztem magam aki egy fiúnak se jön be és most mégis összejött de mégis mit csináljak ? mondjam el neki vagy mondjam azt,hogy nem szeretnék exekről beszélni ? eleinte a csóktól is féltem de aztán mondták h ez természetes de természetesen a barátomnak nem mondtam,hogy vele volt az első csókom.Azt,hogy szűz vagyok nem félel bevallani mert nekem az a nézőpontom,hogy nem szabad korán elveszteni mert ez különleges dolog tehát ha
lettek volna pasijaim idáig akkor is szűz lennék
Légy vele őszinte, ha szeret akkor nagyra fogja becsülni! :)
Ebben semmi szégyellni való nincs!
Azt megtudod, de ha nem szeret, akkor nincs okod rá, hogy együtt legyél vele. Ha nem kölcsönös a szeretet, nem teljesen jó a kapcsolat.
De amint mondtam, ha szeret, akkor megért, ha nem akkor "kipipálva".
Az 5. vagyok...
A hatodikkal egyetértek.
Most ha valaki nem tapasztalt, akkor nem jó nő/férfi?
Nemár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!