Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhetne ez a kapcsolat? Főleg fiúk
Másfél év az bazi hosszú idő, pláne ilyen képlékeny kapcsolatban. Nekem volt már részem távkapcsolatban,méghozzá úgy, hogy idő közben vált azzá. Pécs-Győr, ezt bárhogy is nézzük nagyon nagy út, akár vonattal, akár kocsival. A távkapcsolatban tisztességesen 2, de igazából 5 hónapig tartott a dolog, hogy miért? Mert kiszerettem belőle azért, mert nem találkoztunk naponta, nemtudtunk normálisan beszélgetni és érintkezni. 2 hetente egy hétvége nem az igazi, főleg, hogy mind a ketten erősen igényeljük a törődést és a szexet. Én tudtam, hogy előbb vagy utóbb ő vagy én,de megcsalljuk a másikat. És miután már ez a tény sem érdekelt, szakítottam vele, mert egyszerűen teljes mértékben nem érdekelt, ez a kapcsolat. Szerintem ős is így volt vele, mert egyáltalán nem vette zokon, sőt kifejezetten úgy fogadta, hogy számított rá, pedig sehogy sem utaltam korábban erre.
Szóval én adnék fel mindent ezért, mert ez (valljuk be!) igazából még édes kevés, mondhatni semmi. Lehet, hogy eldobsz 1,5 vagy akár több évet is az életedből.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!