Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy nagyon-nagyon-nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon-nagyon-nagyon furcsa kérdésem, ami kimondhatatlanul frusztrál is. Most mi mik vagyunk? Hogy mondjam meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés
15 vagyok. Van egy nagyon jó barátom. Pff. A legjobb baratom (nem irok ekezeteket mert telefonrol igy sokkal gyorsabb,bocsi). Kicsi korunk ota ismerem,es nagyon szerezem , de tenyleg. O nyiltan biszex , nekem ezzel semmi bajom sincs. Na ez volt a bevezeto. Mindig flortol velem, de en is vele. Soskszor oleljuk meg egymast,tenyleg igenylem a bore erinteset es a haja illatat. Oke, ez rohadt furcsan hangzott. Sokan le_uziznak engem is, de eddig en tokeletesen hetero voltam . Mar volt baratnom es szuz se vagyok. Neki meg nem volt, es ...ohm, szuz volt...Bar meg mindig azvmert nem c Ugyanis itt jon az awkward resz, ugyanis lefekudtunk . Nem csak egyszer. Gy pasi se indit be, csak o. Aaaw , ebbe bele fogok orulni! Nem vagyok meleg de elveztem amit csinaltunk. Sajna nem egy kozepsuliba jarunk szoval csak heti 3-4 x talalkozink. Az elso alkalommal reszeg volt a szuletesnapjan,de en nem es megis helementem. Ez azt jelenti,hogy en is akartam,nem? (oke ,ittam de nem voltam reszeg , csak bodult) De aaaaaaaaaa... Most gondolom teljesen homonak neztek ,mert en is magamat.... Most mi mik vagyunk? Nem mondtuk ki kifejezetten hogy jarunk, mert apa elegge homofob, ot se viseli el egykonnyen. Most alljak oda , hogy "bocs apa, nem lesz unoka ugyanis Tomi a baratom, es meleg lettem erte" helyben meg is olne... Tehat: tobbszor lefekdutunk, es fogunk is (a legkinosabb hogy en vagyok a passziv, pedig magasabb vagyok!Meg idosebb 3 honappal ) sokszor csokolozunk, de vagy csak naluk vagy nalunk esetleg olyan helyen ahol nincs ismeros. Most ...szeretem ot , meg minden de nem gondoltam volna hogy o is engem es azt vegkepp nem hogy ilyen szinten. Szerintetek mondjam meg a szuleimnek es vallaljam fel? Latszik rajta hogy rosszul esik neki hogy titkolom a dolgot , es az az amit a legkevesbe akarok: hogy barki bantsa.Reggebben sokszor megvertek , ez is az egyik ok amiert baratok lettunk, bar szereztem miatta egy torott kart. Oke , abbahagyom a lelkizest. Uff
2012. okt. 7. 17:44
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*technikailag meg mindig az , nem?
2012. okt. 7. 17:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Sztem van benned egy kis biszex hajlam
2012. okt. 7. 17:49
 3/17 anonim ***** válasza:

Az első kérdésedre a válaszom, hogy melegek vagytok (vagy biszexek), de mindenképpen vonzódtok egymáshoz.

Szerintem amíg középiskolába jártok, ne mondjátok el a szüleiteknek, ha az apád homofób, akkor pláne ne. Attól találkozhattok, nincs azzal semmi baj, ha az ember meleg, csak ezt a homofóbok nem értik meg. És amíg az apád tart el, nem lenne szerencsés felmérgesíteni.

2012. okt. 7. 17:51
 4/17 A kérdező kommentje:
Oh, nem mondod.erre en is rajottem tekintve hogy lefekudtunk.De nembakarok gonosz lenni.Egyebkent randi tippeket is adhatnatok, leginkabb Budapesten mert mar unjuk a varoskat ahol elunk. Tomi, ha ellopnad a telefonom : szeretlek , de akadj le a cuccaimrol xd
2012. okt. 7. 17:52
 5/17 anonim ***** válasza:

15 évesen még nem lehet biztosra mondani,de valószínű hogy meleg vagy,senki nem szeret bele és fekszik le egy azonos neművel ha nem azt tartja vonzónak.

Egy apának ezt mindig nagyon nehéz feldolgozni,ha mindenképp el szeretnéd valakinek mondani,az inkább anyukád legyen.

2012. okt. 7. 17:55
 6/17 A kérdező kommentje:
Haaat igen. Pont ez az. Szuleim elvaltakes apammal elek , akit egyebkent utalok. Csak akkor vagyunk nalunk ha nincs itthon, egyebkent naluk szoktuk az idonket eltolteni.
2012. okt. 7. 17:56
 7/17 anonim ***** válasza:
De most komolyan!Hogy a fenébe baszhattak ennyire félre??
2012. okt. 7. 18:01
 8/17 Watson válasza:
De édes kérdés! Miert minden kedves srác meleg? Vagy ami te vagy. Szerintem se okos döntés elmondani apudnak amig vele laksz. Randitippnek öh... amihez pénz kell: Menjetek el egy teaházba , nelem nagyonn tetszik az a hely . Sambala vagy Shambala a neve. Nagyon szép kis hely, és otthonias. :) Sok boldogságot.
2012. okt. 7. 18:08
 9/17 Watson válasza:
Vagy csak feküdjetekbki este valami nem kivilágított helyre este és bánuljátok a csillagokat. Aa , tudod mennyire féltékeny vagyok? Nekem még nem volt barátom egyébként, de én lány vagyok.
2012. okt. 7. 18:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Nehogy elmondd apádnak!!!

Majd kihevered ezt a gyereket, és biztos meg fog tetszeni egy csaj.

De apudnak ne csináljál szívinfarktust.

2012. okt. 7. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!