Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hisztis és a nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hisztis és a nem megértő?

Figyelt kérdés
Barátom hosszú idő után talált munkát. Személyi sofőr lett, és ez miatt szinte már alig tudunk találkozni. Megmondtam neki, hogy ez nekem nem jó, hogy bármikor, mikor megbeszéltünk egy közös programot a főnöke akkor hívja és mennie kell, ez csak a kapcsolatunk rovására megy. Ő azt mondja én nem értem meg őt. De mikor talált rengeteg jó állást, mindig kifogásokat talált,és nem fogadta el és most, hogy úgymond ugráltatják, ez már megfelelő munka? Ha egy kis szabadideje van,akkor se hozzám jön.Az is zavar, hogy a főnöke nem tiszta utakon jár, többször be akarták börtönözni az ügyletei miatt, mi lesz, ha az én barátom is belekeveredik valamibe?Nem jó ez így nekem,de nagyon...velem van a gond?
2009. aug. 5. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan emberek akik távkapcsolatban élnek és elég nekik havi 1-2 szeri találkozás. És vannak olyan emberek mint pl te meg én, akik igénylik ha egyszer járnak valakivel akkor érezzék testileg lelkileg.

Talán nézettek új melót és ha talál, akkor hagyja ott a mostanit. A lényeg h beszélj vele. Bár ha olyan jó neki ez a munka úgysem fogja ott hagyni.

2009. aug. 5. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Valami gond biztosan van köztetek, hiszen nem fogadod el Őt, meg akarod változtatni. Ez pedig önmagában gond. Azt nem írtad, hogy mit szeretnél Tőle, mennyire komoly a kapcsolatotok, min alapszik, mik a terveitek, ezért erről többet nem is lehet mondani. Mármint komolyan.
2009. aug. 7. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:
jövőre tervezzük az eljegyzést, nem megváltoztatni akarom,csupán egy kicsit vele lenni
2009. aug. 7. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy hisztis és nem vagy nem megértő. Nincs veled semmi baj, csak zavar, h a pasidat nem látod, és ha van szabad ideje, akkor sem téged keres.

Nekem sem tetszene. Teljesen igazad van! L.25

2009. aug. 7. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!