Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejön nektek a rocker vagy punk pasik? És milyen zenét nyomtok amúgy? 24F
te 24 évesen még komolyan azt hiszed, hogy a zenei ízlés ennyire sokat számít a párkeresésben? te jó ég, elég éretlen gondolkodású lehetsz hallod...
nekem tök mindegy, milyen stílusú valaki, ameddig igényes, és az is, hogy milyen zenét hallgat. ez számomra lényegtelen. én sem specializálódtam egyetlen stílusra, az szerintem elég szűk látókörre vall.
20/L
Utolsó
Biztos csak nem az én városomban itt nem szivesen látnak minket a csajok meg nembirnak minket minegyik csak poposokra meg a rapperekre bukik
szal ez van
Én nekem be, bár ez többnyire személyiség függő is,bár tény, hogy egy tarajnak (ha nem kék-attól valamiért rosszul vagyok), vagy egy hosszú hajnak nehéz ellenállni(bár a szőkék általában nem tetszenek, de a belső a döntő, szóval ilyeneken átsiklok, ha kell)...szerintem...Én többnyire metalt(az összes alfaját szinte) vagy punkot hallgatok (kivéve a hétköznpi csalódást...azt nem szeretem), rockot csak nagyon ritkán...
17/L
Én imádom a szép hosszú hajú rocker pasikat, főleg ha van szakálla is... mindig megnézem az ilyen pasikat a városban :$ :P Sose jönnék össze rövid hajú pasival :)
Én a heavy és a power metalt szeretem. A black és death metállal sincs különösebb bajom, de egy idő után sok nekem.
23/L
Rocker létemre természetesen az ilyen pasik vonzanak :)
Amúgy rock, punk, hardcore és a fémzene a kedvenceim ^^
/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!