Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim? Nektek milyen srácok jönnek be? (14-16)
a lényeg h magasabb legyen nálam (örülök ha feltudok venni mellette magassarkút) am. a kisfiús srácok jönnek be,fontos a stílusos öltözködés is (csőgatya alap meg ilyenek) :D
belső:szeressen és törődjön velem,lehessen vele hülyéskedni viszont "érzelmes" legyen (romantikus filmek stb.)ez lehet h hülyén hangzik de szerintem aranyos es megtisztelo ha másokkal nem olyan kedves de velem nagyon :P
es nemtudom h léteznek-e még ilyen fiúk-de szerintem annyira romantikus a virág :$
majdnem minden 2. tini ilyen.
Talán a belső nem
Na nézzük:
188 cm vagyok-ez oké
Hát én már férfiasabb vagyok...
A csőgatyában nincs elég hely az izmos combjaimnak,farmer jobb
Tudok szeretni,gondoskodó vagyok
Én mindenkivel rendes vagyok,bocs..
Virág? Kapsz tőlem annyi zöldséget amennyit akarsz..
Hát nem hiszem,hogy az eseted lennék.16/F
14-16 évesen milyen is lehetne..? Ebben a korban még mind kisfiús, mivel azok. A csőgatyát meg nem érzem stílusosnak.
A romantikus filmek imádata viszont egy kemény pont lesz szerintem, kétlem hogy ilyenből sok lenne. Egyáltalán nincsenek nagy elvárásaid, csak a fele hülyeség. :D
a csőgatyát leszámítva minden stimmel :)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!