Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes a barátom meglepni egy aprósággal akár úgy is, hogyha kérem? Másokkal is így van ez? Mit kéne tennem?
én csomószor rajzoltam a barátomnak (nagyon szereti a rajzaimat) minden alkalom, és ok nélkül. mondtam, hogy én is szeretnék tőle néha egy pici apróságot. akár egy kis firkát, amit másolt valahonnan, de tudja, hogy tetszeni fog, akár pár sor kedves szót... már az is jó lenne, hogyha az út mellől letépne egy pipacsot, vagy egy kis virágot, és azt hozná el nekem, de semmi hajlandóságot nem mutat.
legutóbbi valentinnapkor is már úgy kellett kérnem a rózsát is... és nagyon rosszul esik, hogy a pici firkára, vagy pár sorra mindig az a kifogása, hogy neki most másra kell koncentrálnia. de másfél éven keresztül folyamatosan?
ha megbánt, akkor is elintézi egy boccsal. vagy pedig nem is törődik vele, holott tudja, hogy másnap egész nap zen eszem magam, ha nem hív föl, vagy nem ír nekem...
nagyon bánt ez a dolog. mit tehetnék?
engem az is zavar, hogy mindig kifogásokat talál, hogy miért nem... hogy rossz kedve van, meg hogy nincs ideje, meg másra kell figyelnie... bűntudata sincs soha. ha megbánt, még ő sértődik meg, hogy utána még én érezzem magam rosszul.
pedig tudom, hogy szeret, és nem feltételezem, hogy direkt, kib*szásból csinálja. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!