Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet az, hogy én csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy én csak olyan nőbe botlok bele, aki vagy foglalt vagy nincs esélyem nála?

Figyelt kérdés
Az egyetemen fullra ez volt, most az új munkahelyemen szintén, céges bulik, programok, és mindenki foglalt, nem hiszem el. Tényleg!! Egyszerűen kikészülök, mintha meg lennék átkozva komolyan, már másra nem tudok gondolni. Tök el vagyok mindenkivel, bírnak, hogy áhh a legjobb kolléga csoportban benne vagyok, nagyon jó fej vagy stb stb.. De hogy ne jöjjön végre vki aki szabad..

2012. okt. 6. 23:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak arra tudok gondolni, hogy túl magasra teszed a mércét, tehát túl jó csajokat nézel ki és vagy megmondják az igazat, hogy nem vagy az esetük vagy azt hazudják, hogy foglaltak...
2012. okt. 6. 23:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg foglaltak. Kollégák is mondják, ott a face is simán le lehet követni, meg így barátom úgy párom duma közben is felhozódik. Van egy szintem, de nem a top 100-as modell hidd el.
2012. okt. 6. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:
hihetetlen lelombozó tud lenni a tudat,hogy 95% az esélye,hogy ezen egyedül már elbuksz
2012. okt. 6. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Én magamból indulok ki.Én lány vagyok(25) és én én is mindig az olyanokat vonzom be akik számomra elérhetetlenek.És lehet hogy azért mert tudat alatt félek a közelségtől, az intimitástól a csalódástól. Nálad nem lehet hasonló ok a háttérbe?
2012. okt. 7. 01:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Én tartok a csalódástól, egyszer nagyon megszívtam. De nagyon vágyom a közelségre is.
2012. okt. 7. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
ugyanez van nálam is.
2012. okt. 7. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is 25 éves lány vagyok, és zsinórban foglalt pasikba szeretek bele. Nekem azt mondták azért, mert így védem magam attól, hogy tényleg kialalkulhason valami, és túl idealizálok.
2012. okt. 7. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Mennyi hasonló helyzetű sorstársam van:(
2012. okt. 7. 15:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát igen akkor nem vagyunk egyedül. Érdekes, én nem védem magam, nem értem miért lehet ez...
2012. okt. 8. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!