Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ezért a nőért bármit" felfogást ki tartja hülyeségnek?
És azt,hogy "Ezért a pasiért bármit!"?:)
Én nem tartom hülyeségnek de ez az érzés is mulandó.Ha pedig elérted hogy megszerezted bármiáron,akkor oda a mondás varázsa is.Természetesen sokan érzünk így egy nekünk tetszõ személy iránt.:)
illetve annyiból saját részről, hogy már nem is tudom hány gyanútlan, odaadó csaj pasija akart kavarni velem, a csaj háta mögött
én egész más típus vagyok: sosem tudott senki irányítani, nem vagyok beképzelt, de határozott, van tartásom, öntudatom, stb (nem ez a lényeg)
szóval olyankor mindig sajnálom azokat a szerencsétlen "papucs" nőket (szerencsére egyre kevesebben vannak :)
Én. 1 nő se ér annyit hogy miatta kiugorj egy gépből, ejtőernyő nélkül. A bármibe sajnos ez is beletartozik.
Amúgy is, ahol égetni kell magad, különbnél különb hülyeségeket csinálva hogy imponálj a csajnak az már veszett ügy...
7/9 Én ezt sosem értettem, nem ilyen nő vagyok, de rájöttem: azok akarnak ilyesmit kiprovokálni, akik nem biztosak önmagukban, így kívánják érezni, hogy fontosak neked.
Elég fura, visszás dolog, de szerintem ilyesmi lehet benne. Hasonló ahhoz, aki szándékosan provokálja az embereket, mert egyébként jelentéktelennek érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!