Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lepjem meg baratomat?

Figyelt kérdés
en es a baratom mar tobb mint masfel eve hogy egyutt jarunk. O most vegzett a sulival s hat lett volna eselye hogy elmenjen dolgozni kulfoldre csak egy bokkeno van hogy agusztus vegeig kene kint maradjon. Viszont mi kozbe terveztunk egy utazast Szlovakiaba s o inkabb az utazas melett dontott. Nem en eroltetem ra ezt az egeszet magatol dontott es valahogyan meg szeretnem neki koszoni hogy ennyire fontos vagyok neki es fogalmam nincs hogy mivel. Ez lesz z elso utazasunk egyutt es azt szeretnem hogy felejthetetlen elmeny legyen szamara ez a kirandulas. hogyen lehetseges ez varom a tippeket
2009. aug. 5. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Majd bánni fogja amig él, hogy lemondott a külföldi melóról.
2009. aug. 5. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem lepd meg egy gyönyörű éjszakával! Főzz neki valami fincsi vacsorát. A szobában gyertyák, füstölő, esetleg egy közös fürdő... és közben többször is mondd el neki, hogy neked mennyire jól esett, hogy az utazást választotta, és érzed fontos vagy számára...

Azt viszont, hogy Szlovákiában az utazás alatt mivel lephetnéd meg, már nem igazán tudom...

2009. aug. 21. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!