Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti dolgoznátok a párotoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti dolgoznátok a párotoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tételezzük fel ,hogy a párotoknak van egy tanyája sok állattal, sok földel és ti dolgoznátok neki? Állatokat meg kell etetni, szántani vetni aratni kéne.Persze lenne traktor , meg 100 hektár föld legalább.

Járnátok egy paraszttal? Persze művelt, nem diplomás, lelkileg nagyon jó ember lenne.

Ti csinálnátok főállásban?

2012. okt. 6. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én kertvárosban nőttem fel, a várost szoktam meg, így nem tudnék máshol élni, mert mehetnékem lenne. De ha ahhoz szoktam volna, vagy legalább faluban nőttem volna fel, ahol azért szokott az embereknek állatuk lenni és egy kis földjük, akkor biztos hamarabb mennék
2012. okt. 6. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért falun sincs mindenkinek földje, meg állatai, hanem ugynúgy egy vársoba járnak be dolgozni....

Mellesleg minden habozás nélkül, nem kell találkoznom a sok világfajdalmas, bunkó/perverz fapofával, összenyomorgva elviselni ahogyan fogdosnak, rámszuszognak. Mehetek? xD

2012. okt. 6. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
*városba
2012. okt. 6. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi egy nagyon kedves csöndes faluba költöztünk. És csodás érzés az egész. Mikor anyum jön látogatóba minden este nagyon sokáig kint ragad mert itt csodálatosan lehet látni a csillagokat.
2012. okt. 6. 14:56
 15/16 anonim ***** válasza:

A feltételezésben az alábbi nem szerepel:

a közeli városban/faluban van-e lakás?

Mivel, ha van lakás ott és a tanyára csak dolgozni jár ki a pár, akkor egyszerűbb több szempontból.

Pl: bevásárlás, kapcsolattartás másokkal, későbbiekben a gyerek iskoláztatása stb.

Szerintem lényeges, hogy a tanya milyen messze van a várostól.

2012. okt. 6. 15:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem dolgoznék úgy. Ha véletlenül szétmennétek, akkor az a munkát is befolyásolná, vagy nem dolgozhatnál tovább ott, vagy kínos lenne a szakítás után oda járni. A végén meg se barát se fizetés nem lenne.
2012. okt. 6. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!