Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ez idegesíti őt?
Figyelt kérdés
A barátom az este azért veszett össze velem,mert az egyik új osztálytársamnak(lánynak)írtam hozzászólást a képéhez és beszélgettem kicsit vele.Azt mondta,hogy őt idegesíti,hogy én jól érzem magam az iskolában és nem is hiányzik nekem,eszembe se jut.Pedig ez nem igaz.. Nem is szoktam röhögni se nagyon,ritkán és minden órán meg szünetbe gondolok rá és alig várom,hogy lássam.Az,hogy beszélek lányokkal,az nem értem miért baj.Engem egyáltalán nem idegesít az,hogyha ő jól érzi magát az osztálytársaival,nem is szeretném,ha ülne egész nap a széken s nem csinálna semmit.Mondtam neki,hogy ez úgy jön ki,mintha jobban örülne annak,hogyha én nem érzem jól magam és nem vagyok boldog. S azt mondta,hogy így is van,jobb lenne,ha kevesebbszer röhögnék annyit az osztálytársaimmal.Azért is nem megyek sehova iskola után,mert azért is biztos veszekedne(igaz,nincs is kedvem soha menni senkivel,de néha úgy érzem,mintha néha úgy kezelne,mintha a tulajdona lennék.. )2012. okt. 6. 07:38
1/9 anonim válasza:
Nem normális.Mit zavarja,hogy jókedved van? Ráadásul nem is fiúkkal beszéldz.Én ha szeretek valakit,azt boldognak akarom látni. 16/F
2/9 anonim válasza:
Pfffffffff ne haragudj, de szerintem beteg a barátod.
Nem muzulmán véletlenül? :D
3/9 anonim válasza:
Ezt hívják úgy hogy féltékenység ... És nem, nem normális dolog, mivel egy kapcsolatban feltétel nélkül megkel bízz a másikban, ha nem megy mi értelme az egésznek ?
Sztem beszélgess el vele, mert attól hogy jártok nem szűntök meg létezni, megmarad az egyén is ,meg a kapcsolat is.
4/9 A kérdező kommentje:
De én próbáltam.. Azt válaszolta,hogy ez van,engem nem idegesít,őt igen és itt befejeztük,mert nem volt kedvem tovább veszekedni,semmi értelme.. Fogalmam sincs,hogy értethetném meg vele ezt.
2012. okt. 6. 07:59
5/9 anonim válasza:
Nem normális. Gyerekek vagytok még és most tanuljátok, hogy hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban. Lehet, hogy ő most fogja megtanulni, hogy nem így kell...
6/9 A kérdező kommentje:
első komolyabb kapcsolat mindkettőnknek és egy éve vagyunk együtt.
2012. okt. 6. 08:23
8/9 anonim válasza:
Azért érzed, hogy úgy kezel, mintha a tulajdona lennél, mert valószínűleg tényleg ezt teszi.
Állj a sarkadra, és mondd el neki, hogy bármennyire is szereted őt, attól még megvan a saját életed, amit szeretnél is élni, ha éppen nincs ott melletted.
9/9 anonim válasza:
Ez most mi ez? Komolyan azt mondja, hogy legyél boldogtalan ha nem vele vagy? Milyen jogon várja el bárki is, hogy nehogy jól érezd magad, ha másokkal is beszélsz? Ez vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!