Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel másabb az imádlak szó jelentése, mint a szeretlek?
Ez valamivel komolytalanabb, nem? Vagy ti hogy látjátok? :)
Nem túl régóta vagyunk együtt a barátommal (bár már régóta alakult a dolog...), és ezt mondta, csak azért gondolkodtam el rajta.
Ha őszintén mondja, akkor tök mindegy. Örülj, hogy mond ilyeneket és rajong érted :) Az mi a Párommal felváltva használjuk a szeretlek és az imádlak szót. Éppen ahogy jön. Nem kell ezen ennyit agyalni. A lényeg, hogy őszinte legyen akármit is mond!!!!
24/L
Tényleg számít az is, hogy hogyan mondja.:) meg nem kell ezt túlstrapálni, legalább mondta.:)
Ám nekem is a szeretlek komolyabb, vagyis én a barátaimnak szoktam azt mondani, hogy imádom őket, a barátomnak meg azt, hogy szeretem.:)
Én szerintem az Imádlak szó nagyobb mint a szeretlek.
Azaz szeretni szerethetsz barátot, állatot stb... de imádni csak azt lehet amiért vagy akiért meghalnál gondolkodás nélkül.És sokkal fontosabb neked mint bárki más! De ez csak szerintem van így. :) 20f :)
Az "imádlak" szót komolytalanul használják az emberek. Pedig annak az Isten felé irányuló érzelemnek, viszonyulásnak kellene lennie. Vagyis Istent imádjuk, embert szeretünk.
Sok embertől hallom az "imádlak" kifejezést is, de szerintem csak üres dobálózás... Engem egyébként meglehetősen irritál is.
A szeretlek a számomra sokkal többet jelent. (Viszont ha már itt tartunk, a "nagyon szeretlek" és a "szeretlek" közül is a "szeretlek" a mélyebb kifejezés.)
Nehéz egy kapcsolat elején kimondani azt, hogy szeretlek. Igen, ismeritek egymást, jó együtt és minden, de ez már egy mélyebb kötődést, nagyobb feltárulkozást jelent....2 hét után kinyögni, hogy "szeretlek drágám", kicsit hiteltelen szerintem :)
Az én barátom is "Imádlak"-kal kezdte eleinte, aztán jött a "Szeretlek" :)) Sőt, előző barátom is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!