Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Átlagos külsejű, de önmagára sokat adó lány vagyok. Jó egyetemen tanulok, házias vagyok, odaadó, kedves. Mégsem kellek senkinek. Miért van ez? Mit rontok el?
Az előző páromat is folyton kiszolgáltam, szexi fehérneműben vártam haza, gyertyafényes vacsit főztem, megtettem neki mindent, mégsem szeretett.
Kezdek nagyon elkeseredni. Sosem lesz már párom?
24 L

Ez bánt a legjobban, nagyon zavar, hogy hogyan lehettem ennyire buta és kihasználható.
Talán az az indok, hogy egyedül élek már nagyon régen, és vágytam valaki szeretetére, bíztam benne, hogy egyszer végre rájön, hogy fontos vagyok neki.

11-es, akkor ne csodálkozzanak ha megcsalják őket vagy ha hazug libákat választanak, egy rendes, odaadó barátnő helyett.
Szerintem nem ettől függ, hogy van-e valakinek egyénisége.

Ne egy pasi alapján ítéld meg az összeset. Az exednek nem voltál igazán fontos, nem törődött veled annyit, mint amennyit megérdemeltél volna, de ez még nem azt jelenti, hogy soha nem lesz jó kapcsolatod.
Nincs egy fiú sem akinek tetszel, vagy olyan, aki neked tetszik?

Az a baj, hogy alárendelként kezeled magad. Túl sokat akarsz adni, és keveset kapni, pedig egy kapcsolat nem erről szól.
Én is elkövettem azt a hibát, hogy mindent mag akartam adni a volt barátnőmnek, de nem szabad, mert onnantól alárendelt vagy, akit nem becsül meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!