Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért érzem így?
Figyelt kérdés
Két éve volt egy pasim, akivel fél évig tartott a kapcsolatunk. Azóta úgy eltávolodtunk egymástól, hogy köszönni is alig köszönünk egymásnak.(pedig évfolyamtársak vagyunk) Ma véletlenül megtaláltam a gépben és visszaolvastam a régi msn es beszélgetéseinket és most úgy érzem, hogy most rögtön át akarok hozzá menni és megcsókolni és mondani, hogy még mindig szeretem. Most mit csináljak? El fog múlni ez az érzés, vagy megint úgy fogok ránézni mint régen? Mit csináljak, hogy javítsak a kapcsolatunkon?
17/L
2012. okt. 5. 18:52
1/2 anonim válasza:
Hát ezt szerinted mi honnan tudjuk h miért érzel így??
2/2 anonim válasza:
Azért mert pasid volt, nem pedig barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!