Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el, hogy ne érezze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy ne érezze magát kevésnek hozzám?

Figyelt kérdés

Az előző kapcsolatom 4 évig tartott, az akkori barátom már az elejétől fogva folyton mondogatta, hogy nem érti, hogy miért pont ő tetszett meg nekem, mert hozzám képest mindenben rosszabb, meg milyen csúnya...stb na hát ez az évek alatt se változott, mindig láttam, hogy ezt érzi, pedig nagyon sokszor dicsértem (nem csak úgy üres szavakkal, hanem mindig volt is miért, nagyszerű ember egyébként!).

Most egy újabb kapcsolat elején vagyok, ez a srác olyan tipikus népszerű fiú, mindenki szereti, elég sok lány odavan érte, és mégis ő is ezt érzi, hogy miért pont őt választottam?

Jól van az tény, hogy elég sok srácot megkaphatnék, de mit számít ez? Ő is ugyanúgy választhatna sok lány közül, még se érzem ezt, hogy jaj miért pont engem...

Kérlek, segítsetek, még az elején járunk, szeretném ha nem gondolná ezt!! Mit tegyek?

2012. okt. 5. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát az önbizalmát kellene fejlesztenie.

Rengeteg fiú és lány van így ezzel, csak olvasgass vissza ebben a témában.

Sőt hallottam riportot egy manöken csajjal. Ő is azzal bajlódik, hogy nincs partnere, mert a fiúk úgy gondolják, hogy kevesek hozzá, ezért meg sem próbálnak közeledni, pedig ugyan olyan lány, mint mások. Engem is szépnek mondanak a srácok, sőt a barátnőim is. A srácok mindig itt keringenek körülöttem, de sok csak üzengetni képes a barátjával, de nem jön oda, hogy szia , vagy valami.

2012. okt. 5. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg embertelenül jó csaj vagy. Vannak nagyon flegmatikus emberek, akikre szokták (itt a gyakori kérdéseken is) mondogatni, hogy bunkó, "méé van ilyen jó csaja". :) Én láttam már olyat is, aki nem bunkó csak flegma és őszinte akár, de nem bunkó, az tényleg más. Az ilyen hapsik oldalán szoktam jó csajokat látni. De ez a fiú oldaláról, ember függő, ha ő nem ilyen, te nem fogod tudni megváltoztatni sehogy, mert ilyen a személyisége. Ahogy elképzellek, hozzád ilyen flegma hapsi passzolhatna, de azok nem annyira lelkizős fajták, viszont adott esetben beszólhatnak és akkor meglehet a tűz is, ami állítólag sok lánynak kell :) (na ezért van nálam mindig öngyújtó)
2012. okt. 5. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ez a pasi olyan népszerű, és úgy szeretik a csajok, ahogy írtad, akkor ez a feeling igen hamar el fog múlni. Szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni. Ez csak a fiatalokra jellemző alul-/túlértékelési komplexus. Kinövi az ember. ( Jó esetben....)
2012. okt. 5. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!