Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de, mast szeret mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szómorú lány13 kérdése:

Szeretem de, mast szeret mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 eve vagyunk baratok nagyonjoban vagyunk o a baratnom volt fiuja de mar reg vege azota volt baratnoje de szakitottak es azota mar nem csak baratian beszelunk mert sex az mar nem barati tema en szerelmes vagyok bele mar 1 es fel eve es hat leakar velem fekudni es igazabol en is de meg erez valamit a volt bnoje irant :SS szerintetek belem tudna szeretni mert azt mondja szeret es erzem is mert torodik velem szerintetek belem tudna ugy szeretni mint ahogy en szeretem??? Vagy csak szorakozik velem?? Es tudom volt mar ilyen kerdes de nincs kihez fordulnom ezzel szoval legyszives komoly valaszokat !!!!
2012. okt. 4. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos az ékezetek nélküli szöveg olvasása közben nem tudtam odafigyelni a szöveg tartalmára. Még egyszer meg nem akarok nekifutni, úgy, hogy inkább kihagyom a tanácsot.
2012. okt. 4. 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Ohh sajanlom kulfoldon lakom nincs ekezetem :SS
2012. okt. 4. 22:53
 3/3 Adri baba válasza:

Lefeküdhetsz vele de az nem jelenti hogy siker koronázza..Ha azért akar lefekudni hogy erzelem alakuljon ki akkor az már hiba...

A te életed a te döntésed de ne hamarkodd el hiszem te már szereted őt csak te szállhatsz ki vesztesen belőle..

Szivbol kivánom hogy szerelem legyen belőle

2012. okt. 4. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!