Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan haragszik a férjem? Még én kérjek bocsánatot?
4 hónapos a lányunk. Kicsit bediliztem az anyaságtól, elkövettem azt a hibát amit a nők egy része: csak a gyerek, semmi smink, haj, ruha... Pár hete összeszedtem magam, eljárok tornázni, estére összeszedem magam.
Megbeszéltem az egyik barátnőmmel hogy átjön tegnapra, hogy legyen a lányunkkal amíg én főzök valamit meg csinálok valami különleges frizurát, sminket.
Amikor hazaért a férjem úgy tűn törül, tök jól telt az este. Aztán amikor kiderült hogy átjött a barátnőm akkor leb.szott hogy milyen szar anya vagyok hogy ezt sem tudom egyedül megoldani! Meg hogy hogy mert idegenre bízni a lányát az ő engedélye nélkül. Mondtam hogy én is egész nap itthon voltam, csak a konyhában, fürdőben de nem érdekelte.
Ti mit gondoltok? Hibáztam, nem kellett volna?
10:39
Akár lusta a kérdező, akár nem, a férje akkor is bunkó volt. Vagy helyesen cselekedett talán? Így kéne beszélni a másikkal, akit elvileg szeretünk?
A barátnő pedig nem volt idegen, és nem értem, miért kell engedély ahhoz, hogy átmenjen.
Hogy a feleség mit képes elvégezni otthon egyedül és mit nem, igazán nem ez a legnagyobb probléma. Bár lehet, hogy a férjnek alapjáraton ez a baja. De akkor mondja meg egyenesen, becsületesen, ne bunkózzon. Olyan egy utálatos szokás, amikor valaki csak gyűjtögeti a sérelmeit, aztán egyszer csak derült égből villámcsapásként kihányja a másikra az egészet.
Azért lássuk be, egy 4 hónapos baba mellett lehet főzni, meg szépítkezni, egy ilyen pici még legalább kétszer alszik napközben. És ha ébren van, akkor sem feltétlenül kell állandóan mellette lenni, vagy be lehet vinni a konyhába hordozóban, stb. Azt gondolom, nem megy neked egyszerűen az anyaság, és valószínűleg több olyan dolog is van, amit nem tudsz megoldani baba mellett, ezért reagált így a férjed.
Nem akartalak megbántani, nekem is nehéz volt az eleje, bizony volt, hogy hazahívtam a férjemet (vállalkozó volt, nem volt fix munkaideje), mert bepánikoltam, tehát ezt nem bántásnak szántam.
Szóval valószínűleg nem vagy elég önálló, és ez nem tetszik a férjednek, amit valahol megértek, de ettől még a reakciója bunkó volt, és valóban értékelnie kellett volna, hogy ennyire igyekeztél.
Egy újszülött mellett nehéz háztartást vezetni,de egy 4 hónapos gyerek már elég nagy,hogy mellette bármit lehessen csinálni.Te itt rontasz el valamit.Le tudod írni a napirendeteket?A férjedet meg inkább nem minősítem.
Az én férjem sosem szól,ha nem patent a lakás,mert jól tudja,milyen itthon két gyerekkel (próbálta pár napig) és mert tudja,hogy mindent megteszek,nem a fenekem vakarom.Ha aznap annyira futotta,akkor annak oka van.De azt hozzá kell tennem,nálnuk alapvetően rend van,tiszta lakás,tiszta vasalt ruha,meleg étel,frissen sült kenyér,stb. A kertre viszont már nem jut időm (illetve jutna,de azt a fél-1 órát magamra szánom minden nap).Nekünk így jó,rátok viszont egy alapos beszélgetés rátok férne.
Mai 10:49-es voltam. Valahogy éreztem, hogy sokaknak nem fog tetszeni a válaszom, és gyanítom, hogy az utolsó mondat miatt, mivel elég sok embernek sajátja, hogy magába fojtja a problémákat. Rengeteg önjellemzésben hallom, olvasom.
Kérdező, továbbra is azt javaslom, hogy kérdezd meg a férjed, mi bántja őt konkrétan és ha lehet, ezzel kezdje, másképp nehezen oldotok meg bármilyen problémát együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!