Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti ha van barátotok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ha van barátotok és szeretitek is akkor is szoktatok fiúkkal chatelni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 23:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem főleg a lányon múlik, hogy téged zavar-e.Mivel gondolom zavar, hogy a barátnőd beszél más fiúkkal, azért kérdezed.

Attól függ amúgy mennyire bízol a barátnődben, mennyire ismered könnyen elcsábíthatónak, vagy csak nem akar kimaradni a barátnői közül..

Erre a legjobb példa "én" vagyok.Az előző barátnőmnél attól megvesztem, ha valakivel neten beszélt, mert könnyen elcsábítható volt, nem állt tőle messze a flörtölés, és sokszor átvágott..A mostani barátnőmnél pedig érdekes nem zavar.Ha mondjuk látnám, hogy egy másik fiút megölel vagy valami, vagy végig lájkolja egy másik fiú képét akkor sem lennék ideges.

Ez a különbség, hogy kiben tudsz bízni, és milyen a lány természete akivel vagy.Szerintem:)

2012. okt. 3. 23:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze. A legtöbb barátom fiú. Ez ellen nem lehet mit tenni. Csak azért mert barátom van nem fogom velük megszakítani a kapcsolatot. Nem akarok tőlük semmit. Ha ezt ő nem tudja bedolgozni akkor egy gyerekes pö*cs
2012. okt. 3. 23:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem nem különösebben zavar, ha néha csetelget egy-két fiú barátjával, de volt már olyan, hogy egy volt csajomat a hátam mögött, neten akarta rábeszélni egy srác közös filmezésre...
2012. okt. 4. 00:14
 14/17 anonim válasza:
Az én barátom is féltékeny szokott lenni ha más fiúkkal is beszélek vagy a zenélés miatt találkozok, de mi távkapcsolatban vagyunk ugyhogy érthetö. De igen, szoktamm beszélni fiúkkal, mert van amit csak velük lehet, de a barátommal pont nem :D de soha! nem gondolnék olyanra h azzal az illetövel több lehetne.
2012. okt. 4. 07:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én szoktam beszélgetni, csetelni más fiúkkal is, olyanokkal is, akiket régóta ismerek, meg olyanokat is, akikre csak véletlen akadok rá vhol. Sőt, még a képüket is lájkolom, ha tetszik rajta valami. Persze, nem lájkolgatok mindent agyra-főre, csak ami tényleg tetszik.

Van egy régi jó barátom, akinek még azt is mondom, hogy szeretem. Mert tudja ő is, és én is tudom, hogy ez a "szeretlek" nem egyezik azzal, amit a párjának mond az ember.

Közben pedig van Kedvesem, akit szerelemmel, tiszta szívből szeretek. Nem féltékeny ilyenek miatt, mert bízik bennem, és tudja, hogy sosem csalnám meg, vagy csapnám be őt.

Szerintem sok múlik a lány habitusán, de rajtad is. Van komoly okod féltékenykedni? Kacérkodott, flörtölt már más fiúval, esetleg a jelenlétedben is? Megcsalt már téged?

Ha ezekre mind "nem" a válasz, akkor szerintem fölösleges ezen aggódnod.

Gondolom, te is beszélgetsz lány ismerőseiddel, és ha egyiknek-másiknak tetszik a képe, te is lájkolod...

Az én párom még nekem is elmondja, ha látott egy csinos lányt. Most pl 3 új kolléganője van, azt mondja rájuk, hogy mindegyik aranyos, és ha én nem lennék, akkor még esélyük is lenne nála, mert bejönnének neki. De mivel én vagyok, így esélytelen. Ugyanezt én is megosztom vele, ha történik ilyesmi. Pl múltkor voltam koncerten volt munkatársaimmal, és ott volt az egyiküknek egy cimborája, akit tök jófejnek találtam. Neki is elmondtam, hogy ha facér lennék, lehet, hogy kikezdenék vele, és a páromnak is elmeséltem, hogy ha ő nem lenne, akkor talán elkezdtem volna flörtölni vele. De mivel van Kedvesem, nem teszem meg.

Tudod, fontos a bizalom egy kapcsolatban.

Persze, lehet, hogy a mi kapcsolatunk az ilyen különleges, és mások kinevetnek, vagy azt hiszik, hazudunk, de teljesen jól működik, hiszen bízunk egymásban.

Neked is bíznod kellene a barátnődben!

2012. okt. 4. 10:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Max. a haverokkal, de velük sem flörtölök meg incselkedem, hanem zenéről, filmekről, programokról beszélünk. Idegenekkel meg pláne nem. De az eddig megismert haverjaimmal csak azért nem fogom megszakítani a kapcsolatot, hogy lett párom - maximum kevesebbet beszélek velük, ez nyilvánvaló.
2012. okt. 4. 11:42
 17/17 anonim ***** válasza:
ebből nem kell problémát csinálni :D én is csetelgetek fiúkkal (régebbi barátaim) s találkozni is szoktam velük..a barátom néha már a falra mászik :D de amikor látja, hogy mit becséltünk/beszélünk lenyugszik:p
2012. okt. 4. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!