Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol bújkáltok jópépű fiúk, akik nem beképzeltek, és 16 körüliek?

Én nem vagyok ilyen "kis helyes",inkább férfiasabbnak mondanak.Elég izmos is vagyok,188 cm még hozzá.Kedves,vicces,udvarias.De tapasztalataim alapján a mostani 16 éves csajoknak inkább a kisfiús,vékony páwák jönnek be.Úgyhogy léptem idősebb csajokat keresni,mindig is ők értékeltek..16/F
Amúgy én nem sokat kockulok,unalmasnak találom.(Gyakoriferenc ezt neked mondom)

Elég szubjektív, h kinek mi a jóképű. De volt már 1-2 ember aki ezt mondta rám...
16/F

Ez relatív... mi a "jóképű"??? Mert én magamat nem tartom rondának, átlagosnak mondanám, de valakinek lehet ez lesz jó képű... és kigyúrt izé nem vagyok... és miért bújkálna bárki is? Aki tudja, hogy jól néz ki, az csajozógép, akinek meg nem mondják, nem érzékeli, az elvegyül a tömegben...
F16

Kinek mi a jó képű? :) én átlagosnak mondanám magam, nem vagyok nagyképű inkább az a visszahúzódó típus vagyok. ha gondolod írj privátot, küldj képet, többit megbeszéljük :)
17f

Épp ezen kérdésedet válaszoljuk meg :D:D:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!