Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex közben megütött, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben megütött, most akkor hagyjam el?

Figyelt kérdés
Barátommal egyik este szeretkeztünk, és egyre durvult. A végén már pofán vert és leribancozott. Nekem nagyon fájt ezért kirohantam a szobából és sírtam. A barátomtól megkérdeztem, hogy ezt miért csinálta, erre azt válaszolta, hogy csak a hév, és azt hitte, hogy tetszeni fog. Kérlek segítsetek, nem tudom, hogy mi tévő legyek. Félek ha megbocsátok többször előfordul. 23/L
2012. okt. 3. 15:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
:D:D:D
2012. okt. 3. 15:13
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
hagyd el,hogyha ilyen perverzsége van
2012. okt. 3. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Ez előforfult már velem is!

:/

Ugyanígy reagált, mint te ...!

A barátomnak is ugyanez volt a magyarázata ...!

Elmondtam neki, nem szeretném, hogy még egyszer ezt csinálja!

Megbeszéltük a dolgokat és megértette!

Beszéljétek meg ti is, ha szeret, akkor többet nem ,,ragadja el a hév,,!

19/L

2012. okt. 3. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén, soha az életben nem hagytam, hogy megüssenek! Ha úgy gondolod, hogy beleegyezésed nélkül próbált ki új dolgot az ágyban, de tudsz még benne bízni, akkor beszéljétek meg. Én nem hiszem, hogy boldog lennék valaki mellett, aki szeretetből megver és ribancnak nevez. Ez nekem nem fér bele egy szeretetteljes kapcsolatba. DE tudom, hogy van akinek igen, ezért ha szerinted ezen lehet javítani, adj még egy (utolsó!) esélyt. L28
2012. okt. 3. 15:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon hirtelen ért az ütés, és nagyon meg lepődtem. Nem néztem volna ki a páromból, hogy megüt.
2012. okt. 3. 15:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A szexben az a jó, ami mindkét félnek jó. Van, aki szereti, ha a párja bevadul és mocskosan beszél.

Én pl. kimondottan szeretem, ha a barátom elfenekel, néha még enyhébb szado-mazo játékokat is játszunk - de a pofon és a ribancozás nekem sem férne bele. Csak mi ezeket meg szoktuk beszélni, azt is ki szoktuk mondani, hogy most éppen érzelmes szeretkezésre, vagy vad dugásra vágyunk inkább. A kommunikáció nagyon fontos a szexben!

2012. okt. 3. 15:21
 7/12 anonim ***** válasza:

"azt hitte, hogy tetszeni fog"

Hinni a templomban kell!

2012. okt. 3. 15:27
 8/12 anonim ***** válasza:
24%
szerintem túlreagálod.
2012. okt. 3. 15:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Én visszaütöttem volna!
2012. okt. 3. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi is gyakran vadulunk szex közben, csak mi ez előtte meg is beszéltük, hogy mi fér bele, mi nem. Eleve lehet, hogy nem ütött akkorát, amire én azt mondanám, hogy fájt, mert talán a te fájdalomküszöböd alacsony (miután küzdősportokat űzök, tudom, hogy egy átlagos lány még egy lightos pofont is úgy él meg, mint egy brutális ostorcsapást) így ezt neki figyelembe kellett volna vennie, hogy érzékenyebb vagy és nem biztos, hogy vágysz ilyen durvulásra, de szerintem azért nem feltétlenül jelenti azt, hogy a hétköznapokban is verni szeretne.

Beszélj vele, hogy miért nem figyelt rád, stb stb, és aszerint dönts, hogy együtt maradtok-e vagy sem.

21L

2012. okt. 3. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!