Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben megütött, most akkor hagyjam el?
Ez előforfult már velem is!
:/
Ugyanígy reagált, mint te ...!
A barátomnak is ugyanez volt a magyarázata ...!
Elmondtam neki, nem szeretném, hogy még egyszer ezt csinálja!
Megbeszéltük a dolgokat és megértette!
Beszéljétek meg ti is, ha szeret, akkor többet nem ,,ragadja el a hév,,!
19/L
A szexben az a jó, ami mindkét félnek jó. Van, aki szereti, ha a párja bevadul és mocskosan beszél.
Én pl. kimondottan szeretem, ha a barátom elfenekel, néha még enyhébb szado-mazo játékokat is játszunk - de a pofon és a ribancozás nekem sem férne bele. Csak mi ezeket meg szoktuk beszélni, azt is ki szoktuk mondani, hogy most éppen érzelmes szeretkezésre, vagy vad dugásra vágyunk inkább. A kommunikáció nagyon fontos a szexben!
"azt hitte, hogy tetszeni fog"
Hinni a templomban kell!
Mi is gyakran vadulunk szex közben, csak mi ez előtte meg is beszéltük, hogy mi fér bele, mi nem. Eleve lehet, hogy nem ütött akkorát, amire én azt mondanám, hogy fájt, mert talán a te fájdalomküszöböd alacsony (miután küzdősportokat űzök, tudom, hogy egy átlagos lány még egy lightos pofont is úgy él meg, mint egy brutális ostorcsapást) így ezt neki figyelembe kellett volna vennie, hogy érzékenyebb vagy és nem biztos, hogy vágysz ilyen durvulásra, de szerintem azért nem feltétlenül jelenti azt, hogy a hétköznapokban is verni szeretne.
Beszélj vele, hogy miért nem figyelt rád, stb stb, és aszerint dönts, hogy együtt maradtok-e vagy sem.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!