Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinál belőlünk komplett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál belőlünk komplett idiótát a szerelem?

Figyelt kérdés

Mindenkiből mást hoz ki, én pl. féltékeny leszek :S Ami elég gáz, tudom, de nem akarom hogy más elcsábítsa a szerelmemet.

Belőletek mit hoznak ki az érzelmek? Hogy küzdötök ellenük?

Én próbálkozok de nem sok sikerrel :S

2012. okt. 2. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:

belőlem tudod mit hozott ki?Elmotoroztam 10 km szakadó esőben.Full eláztam csak azért,hogy nála aludhassak.

Megérte :)

2012. okt. 2. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Belőlem is kihozza a féltékenységet sajnos párom haragszik is érte veszekszünk is ez miatt sokat ezért próbálok leszokni róla és bízni benne:) 19/L
2012. okt. 2. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
ez van, az érzelmek ellen sajna nagyon nehéz tenni..
2012. okt. 2. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Csak az lesz idióta ha szerelmes aki egyébként is az. Csak tudod, más helyzetekben máshogy viselkednek az emberek, ha épp nincs barátod, nyilván nem leszel féltékeny. Ez van, nem kell mindent a szerelemre fogni. Ha nem akarsz idióta lenni, ne viselkedj úgy.
2012. okt. 2. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!