Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Ha valakinek van barátja barátnője és egy buli alatt olyan állapotba kerül hogy másnap nem emlékszik semmire és kiderült hogy kavart valakivel az most megcsalásnak számít? Ha tényleg nem emlékszik semmire akkor ő sem tudja annak felfogni nem?
Nem az olyan részegségről beszélek mikor még az ember öntudatánál van hanem amikor már nincs se kép se hang. Lehet ez sok ivás (ami csak is önnön hibája), italba pakolt por (amiről már annyira nem tehet) stb.
Nem velem történt meg az eset, csak a vélemények érdekelnének.
Nem tudom honnan van ez a legenda de szerintem korán sem olyan gyakori a buliban dugás mint egyesek hiszik, csak kavarásra gondoltam ami alatt csókot meg ilyeneket értek.
Mondjuk ennyire azért én nem vágnám rá hogy igen. Tegyük fel hogy egy lánynak partidrogot tesznek az italába és mikor tökre nincs tudatánál smárolnak vele...
Azért ez mégsem olyan mint mikor szánt szándékkal megcsalja valaki a párját.
Igen. Ha akarta ha nem, ha emlékszik, ha nem.
Miért? Van az a vicc hogy.:
Férj részegen állít haza, tör-zúz kicsit jó kedvében, lehánnya a szőnyeget, aztán már nem tud magáról.
Reggel arra ébred hogy az ágyban fekszik alsóban, minden kitakarítva, rendbe rakva. Mellette az asztalon egy pohár víz, két szem fájdalom csillapító és egy üzenet az asszonytól:"Vásárolni mentem. Ezt vedd be, kávé a konyhában. Szeretlek." De a férj nem emlékszik semmire. Nem érti miért nem haragszik a felesége. Megkérdezi a fiát, h még is mi történt.
-Hát, tudod papa, eleinte haragudott mami. De amikor át akart öltöztetni, te nem engedted h levegye a nadrágodat. Azt mondtad:"Sajnálom hölgyem én nős vagyok."
Ez persze nem igaz történet. De ezt nevezik önuralomnak. Ha valakinek meg nincs, az ne igyon annyit.
Igen, megcsalás.
Így akkor mindenki büntetlenül folyton csalhatná a párját...
Aki tudja, hogy ilyen matt részegen nem képes parancsolni magának, az ne igyon ennyit.
Van némi ellentmondás abban, amit írsz. Nincs se kép, se hang, de azért megcsalja a párját... Na ez az, ami szerintem nem létezik! Ha nincs se kép se hang (az már nálam ájulás), akkor az már nem megcsalás többnyire, hanem erőszak egyrészt. Másrészt egy srác poharába sem fognak partidrogot tenni, egy fiatal lány/nő pedig menjen többed magával bulizni, akik figyelnek rá és észreveszik, ha valami nem kóser.
Szóval akárhogy is, én nem találok magyarázatot erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!