Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogom ki mindig a csunya, kövér lányokat?

Figyelt kérdés
Magas, izmos alkatu, helyesnek mondott sràc vagyok, és mindig csúnya csajok akarnak velem tàncolni szórakozóhelyen :S pedig én végre egy szép, vékony lànyt akarok akik meg mindig lekoptatnak!
2012. okt. 2. 15:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyökér! miért várod hogy a nők jöjjenek hozzád? attól hogy néha lekoptatnak egyszer csak lesz egy olyan pancser aki egy ilyen szerencsétlennel is szóba áll.... Igazából pár dolog számít a nőknél férfiaknál is ( én ezt vettem észre sőt merem állítani már csomószor hallottátok)

Személyes tulajdonságok: ez alatt a külsőre gondolok meg arra hogy milyen vagy lö belső tulajdonságok ide még azért kell az intelligencia ...

Kisugárzás: ha egy toprongyos köcsög vagy az meglátszik bárhogy adod elő magad :)

Extra : ez alatt azt értem pl: szép a mosolyod szépek a fogaid...

Gondolkozz el mennyi hiányosságod van és próbáld pótolni! jót tesz az önbizalmadnak és ha már nem csicskát látnak akkor talán szóba is fognak állni veled.. Van mit! szia 20/F

2012. okt. 2. 17:08
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
Pofátlanágnak is van határa. Írta itt az oldalon egyszer egy srác,hogy ő lejjebb adja az igényeit,ha kövér lánnyal van,stb. Hát az édes anyukáját,azt!! Mi az,hogy társul a csúnya a kövérrel??!! Egy vékony lány is lehet rettenet ronda! Sőt! A kövérebb nőknek általában az arcuk szebb,és ha megfelelően vannak felöltözve csinosan,lehet lepipálják a vékonyat. Kérdésedre a válasz,azért koptatnak le mert az egod magasabb mint te vagy,és ezt a nők utálják.. Vagy a másik ami társul az ego témához,hogy nem vagy olyan izmos ,helyes mint hiszed...
2012. okt. 2. 18:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
hogy te mekkora egy gyökér vagy..úristen:D
2012. okt. 2. 19:01
 14/23 anonim ***** válasza:
12-es, azért ne ess át a túloldalra. Hiába van szép arca, ha marha nagydarab.. az meg hülyeség, hogy a kövéreknek több esetben van szép arcuk. Alapból azon is van felesleg, nem kell az ilyen duma se. Van akinek a kövérebbek tetszenek, van akinek viszont csak a vékonyak. Nem kell ezen ennyire kifeszülni.
2012. okt. 2. 19:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Passzold át nekem. :D
2012. okt. 2. 20:34
 16/23 anonim ***** válasza:
olyan jól szórakozom a válaszokon :D :D
2012. okt. 2. 21:01
 17/23 A kérdező kommentje:

istenem, hamàr egy valaki elkezd gyökerezni, a többi is folytatja....

Oltogassatok leszarom, de akkor egyéni véleményt irjatok màr

2012. okt. 3. 06:49
 18/23 anonim ***** válasza:
baszod ha ez a véleményem akkor mi mást írjak? :D
2012. okt. 3. 16:25
 19/23 anonim ***** válasza:

az EGYÉNI véleményedet! :D kérdezném: a vélemény lehet nem egyéni? :DD

amúgy látatlanba is lekoptatnálak, gáz vagy

2012. okt. 3. 23:27
 20/23 A kérdező kommentje:
látatlanba is megtapsollak :DD
2012. okt. 5. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!