Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogom ki mindig a csunya, kövér lányokat?
Gyökér! miért várod hogy a nők jöjjenek hozzád? attól hogy néha lekoptatnak egyszer csak lesz egy olyan pancser aki egy ilyen szerencsétlennel is szóba áll.... Igazából pár dolog számít a nőknél férfiaknál is ( én ezt vettem észre sőt merem állítani már csomószor hallottátok)
Személyes tulajdonságok: ez alatt a külsőre gondolok meg arra hogy milyen vagy lö belső tulajdonságok ide még azért kell az intelligencia ...
Kisugárzás: ha egy toprongyos köcsög vagy az meglátszik bárhogy adod elő magad :)
Extra : ez alatt azt értem pl: szép a mosolyod szépek a fogaid...
Gondolkozz el mennyi hiányosságod van és próbáld pótolni! jót tesz az önbizalmadnak és ha már nem csicskát látnak akkor talán szóba is fognak állni veled.. Van mit! szia 20/F
istenem, hamàr egy valaki elkezd gyökerezni, a többi is folytatja....
Oltogassatok leszarom, de akkor egyéni véleményt irjatok màr
az EGYÉNI véleményedet! :D kérdezném: a vélemény lehet nem egyéni? :DD
amúgy látatlanba is lekoptatnálak, gáz vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!