Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az hogy a menyasszonyom a Maldív-szigeteki nászútunkon külön ágyban és külön szobában akar aludni?
Tulajdonképpen itthon is gyakran ezt csinálja,hogy eltűnik a másik szobába és ott is alszik. Bíztam benne hogy legalább a nászúton másképp lesz.
Azt mondja senkivel nem tud egy ágyban aludni, mert nem bírja ha valaki vele szemben alszik, és néha levegőt vesz.
Nevetséges vagy, hogy annyit nem tudsz megtenni a menyasszonyodért, hogy éjszakánként nem veszel levegőt, hogy ne zavard!
Sztem meg álmában fingadozik, és azt szégyelli más előtt, és innen a levegővételes fóbiája is, azaz fél, hogy véletlenül megmérgez téged a sok metánjával.
Egyáltalán nem normális xD
De nyomi vagy! :D nem hiszem el xD
Nem normális. Pontosan, ahogy írták már, ezt meg lehet oldani, nem kell feltétlenül "egymás képébe" fújni a levegőt. Számtalan olyan összebújós pózt tudok, hogy nem fújjátok a levegőt egymás arcába.
Más: barátnőm kicsit hasonló, ő azt nem szereti, hogyha összebújnak. Megállapodtak a párjával, hogy együtt alváskor a kezét fogja, és mindenki tud aludni, ahogy akar. Természetesen hozzáteszem, hogy ez x éve volt, most egy olyan párja van, akit imád és persze pár évet idősödtünk is, most már nem probléma az összebújás.. :)
Szerintem át kéne gondolni a házasságot. De, ha már megvan a repjegy, meg a szállás, meg minden, akkor én szívesen elmegyek helyettetek a párommal, akivel imádok összebújva aludni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!