Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az hogy a menyasszonyom a Maldív-szigeteki nászútunkon külön ágyban és külön szobában akar aludni?
Tulajdonképpen itthon is gyakran ezt csinálja,hogy eltűnik a másik szobába és ott is alszik. Bíztam benne hogy legalább a nászúton másképp lesz.
Azt mondja senkivel nem tud egy ágyban aludni, mert nem bírja ha valaki vele szemben alszik, és néha levegőt vesz.
Van sok pénzed?:D Talán inkább azzal szeretne egy ágyban aludni.
Ne haragudj, de biztos vagy benne, hogy ilyen nőt akarsz feleségnek?
Mi lesz ha lebénulsz ne adj'Isten és neki kell kitörölni a feneked, vagy súlyos beteg leszel és ápolásra szorulsz?
Mert bármi megeshet sajnos...
Már az is irritálja, ha levegőt veszel, nemhogy a feneked kitörlése :S
Mi Ő valami Borsószem hercegnő?-.-
Hát ha valaki korábban mindig egyedül aludt gyerekkorától kezdve, mint pl. én meg aférjem, akkor tényleg furcsa megszokni, hogy valaki ott szuszog a képedbe, de a saját példánkkal tudom alátámasztani, hogy igen könnyen meg lehet szokni.
Nem kell hozzá más, csak egy kis önuralom, a menyasszonyod vegyen erőt magán, garantált, hogy 1 hét után észre sem fogja venni, hogy ott vagy, csak a kezdet furcsa egy picit.
Egyébiránt tényleg érdekes, hogy ez magától nem jut eszébe, hogy ugyan már ideje lenne megszokni az együtt alvást, így esküvő környékén, főleg ha valakit nagyon szeretek.
Mindent meg lehet szokni, ez tuti.
Nagyon szeretheted, ha még így is kész vagy elvenni! Minden tiszteletem a tiéd. CSak aztán nehogy megbánd a házasságot!
Mert kérdésedre válaszolva: szerintem ez nem normális.
Kiskifli-nagykifli, erről a formációról még nem hallottatok?
Vagy ő befordul a fal felé, te meg a másik irányba?
Én nagyon szeretek a Kedvesem mellett aludni, de még jobban szeretek mellette ébredni reggel.
Meg lehet szokni még a szuszogást is. Ha meg horkol, akkor megbökdösöm egy kicsit, vagy rászólok, és abbahagyja.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!