Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tetszek senkinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszek senkinek, mint Nő?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nem vesznek komolyan a férfiak az előző "barátom" is csak játszadozott velem és még a képembe is belemondta... én egy átlagos modell lány vagyok nem vagyok gebe de telt sem intelligens és tanult nőnek tartom magam... szép arcom és mosolyom van és a hosszú szép vörös hajamért külön díjat is kaptam.. nem értem hogy miért csak játszanak és nem vesznek komolyan nem vagyok beképzelt sőt na jó önbizalmam van de csak amennyi egészséges... emelett empatikus megértő humoros és néha vad nő vagyok... mi a véleményetek róla? 21/L
2012. okt. 2. 00:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát nézd, a leírtak alapján nekem bejönnél, de azért az is ,,gyanús" hogy végig az öndicséret megy, de a kérdés mégis az, hogy miért nem jössz be senkinek,mint nő... szóval 22-es csapdája...
2012. okt. 2. 00:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Emma! Közel sem azt írtam,hogy tökéletes vagyok és a helyesírási hibákat én is látom hidd el és most felhozhatnák ezer meg egy okot hogy miért is de nem fogok. Legyen igazad ha neked így jobban tetszik sőt talán még azt is elvárnád, hogy bocsánatot kérjek amiért fel mertem tenni egy kérdést... Egyet most biztosan megtanultam, hogy ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak! De ne feledd Emma baja csak annak lehet mással aki magával nincs tisztában és ezt te pontosan tudod hogy mire is értem, ha nem erőltesd meg magad. :) A többieknek köszönöm a normális válaszokat! :)
2012. okt. 2. 01:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az elég sajnálatos, hogy eddig olyan kapcsolatod volt melyek csak játszadoztak veled.

De ez valahol szerintem magadnak is köszönhető!

Te nem, nem tetszel senkinek, mint Nő, hanem azok akiknek tetszeni akarsz azok bunkók típusok!

Így látatlanba ilyen kevés információ alapján nem szokás ítélkezni, de az a sanda gyanúm, hogy az a kialakult összkép amit ideálnak tartasz az nem létezik.

Talán azt tanácsolhatom, hogy értékeld át a dolgot, hogy milyen párt képzelsz el magadnak, kik jöhetnek nálad szóba.

Mert lehet, hogy az amit a jelenleg ideálnak tartasz az nem létezik vagy ritka mint a fehér holló!

Persze nem ismerjük a tényt, hogy feléd milyen kritériumnak kell megfelelnie egy férfinak.

Illetve te kit tartasz lehetséges párnak.

2012. okt. 2. 01:37
 14/16 anonim ***** válasza:
A külső nem minden. A belső tulajdonságaidról nem írtál semmit, pedig az fontosabb, a jó külső idővel elmúlik. Amíg te ezt emeled ki, hogy milyen vagy külsőleg, addig ne is várd, hogy komolyan vegyenek.
2012. okt. 2. 02:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Észre kéne venned a normális srácokat

De sajnos a mai világban csak azokat a pasikat veszik észre a nők akiknek extra vagáns frizurájuk,tetkójuk,fülbevalójuk,piercingjük stb van de belsőleg semmit nem érnek,szeretni nem tudnak ráadásul nagyon buták és sötét parasztok akik csak hülyítik a nőket közben meg csak dugásra kellettek nekik.Emellett bunkók,csalják a barátnőjüket stb

Tehát ne sírjatok ha ilyen srácok kellenek nektek.A normális pasikat meg nem veszitek észre mert átlagos külsővel rendelkeznek vagy rondák,tehát nem feltűnőek

2012. okt. 2. 06:12
 16/16 anonim ***** válasza:
A szép és valóban intelligens lányoknak nehéz dolguk van. Mivel kezdeni velük általában csak a kevésbé intelligens, de annál több önbizalommal rendelkező egyének mernek. De azok rendszeresen :P Így két lehetőséged van. Az egyik az, hogy jobban megválogatod az embereket és fogsz találni egy szép kedves okos meg mindenben hozzád illő srácot, amire lehet még várhatsz 5 évet is. Másik verzió valamilyen tulajdonságban beéred kevesebbel is, de akkor lehet mindig frusztrálni fog, hogy jobbat is találhatnál. Egy út se legjobb, de szerintem mindig van C lehetőség a kettő között, amit meglehet találni, ha ügyes az ember.
2012. okt. 2. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!