Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled, se nélküled. Éreztetek már így?
Figyelt kérdés
Sokszor egymás idegeire mentek, és sokszor megbántjátok egymást, és össze is vesztek. De hiába próbáltok elszakadni egymástól, nem megy, mert nagyon szeretitek egymást.
Volt már veletek ilyen? Mi volt a vége? Volt egyáltalán vége?
18F
2009. aug. 4. 11:15
1/7 anonim válasza:
Általában ha sokáig vagytok együtt akkor a szivetek össze van kötve, ezért nem tudtok elmenni egymástól.
Amúgy h nagyon sok veszekedés meg minden 18 Évesen, akkor felejtös :S
2009. aug. 4. 11:18
2/7 anonim válasza:
Szia! Ugyanebbe a helyzetbe voltam a barátommal. Állandóan veszekedtünk, sőt még most is sokzor veszekszünk, de mégsem tudunk egymástól elszakadni. Nagyon szeretjük egymást a sok veszekedés ellenére is. Tartsatok szerintem szünetet vagy pedig mindig beszéljétek meg a gondokat, problémákat és kössetek kompromisszumot.
2009. aug. 4. 11:19
3/7 anonim válasza:
előző vok: 17/L
2009. aug. 4. 11:19
4/7 anonim válasza:
szia! Én 19 éves vagyok, és már kétszer is volt részem ebben. A legnehezebb ügy. A mostani barátommal is igy vagyunk, de egyszerűen nem tudunk elszakadni egymástól. A lényeg a szerelem, és ha ez megvan akkor nincs is miről beszélni. Legalábbis én igy látom ezeket a szitukat. nekem is nehéz, de megpróbálom mindig valahogyan jobbá tenni a helyzetet! Tedd te is ezt! Meglátod, jó lesz! Legalább lesz egy kis béke! Adri
2009. aug. 4. 11:21
5/7 anonim válasza:
Én is most így vagyok :(
Rengeteget veszekszünk -de ha arra gondolok hogy nem lennénk egymásnak akkor beleőrülök ... :(
15/L
2009. aug. 4. 11:28
6/7 anonim válasza:
Igen, sajnos voltam már ilyen helyzetben! :( Tényleg ez a legnehezebb ügy! Rettenetesen szerettük egymást, el sem tudtuk képzelni egymás nélkül. Eljegyzést, összeköltözést terveztünk....és... :'( A mi kapcsolatunk véget ért! De nem kívánom ezt az érzést senkinek. Imádjátok egymást, és mégis külön vagytok, mert vmiért mégsem működik. De ez persze csak akkor megy, ha tényleg elhatározzátok magatokat, hogy véget vettek az egésznek. Mert addig folyton visszamentek egymáshoz. Vagy legalább az egyik félnek kell teljesen....a mi esetünkben sajnos a párom határozta el magát...és talán így még jobban fájt, mintha közösen! 2 hónapja történt...azóta sem tudom kiverni a fejemből! Remélem meg tudjátok oldani, és nem kerültök ilyen kínos helyzetbe!! Szorítok nektek! 18/L
2009. aug. 4. 11:50
7/7 anonim válasza:
Velem is volt és néha van is ilyen. Lassan 4 éve vagyunk együtt, én 24, ő 26.
Nagyon sok múlik azon, hogy hogy kezelitek ezt a dolgot, és attól is függ, hogy sok olyan dolog van-e, amiről alapvetően máshogy gondolkodtok.
Valakinek engedni kell, ha együtt akartok maradni. De nagyon fontos, hogy ne mindig ugyanaz kössön kompromisszumot, egyikőtök se rendelje alá magát a másiknak.
Időbe telik, mire összecsiszolódtok, és aztán is előfordulnak ilyen helyzetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!