Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom, amikor szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom, amikor szeretnék vele szeretkezni, azt mondja, hogy előbb szeretné befejezni a videójátékot, akkor kezdjek aggódni? Vagy már az is késő?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 21:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Igaza van a kérdezőnek ebben.Miért könyörögjön a szexért.Ha ott van a pasija.DE ő a játékkal van elfoglalva...

Szerencsétlen egy lány vagy te is :/ ilyen partnert találni

2012. okt. 1. 21:44
 22/27 anonim ***** válasza:
52%
Szia én az 5-ös vagyok!Nő :)42 éves és igen tapasztalt.Különbözőek a férfiak.Van amelyik félrelöki a játékot van amelyik nem.De az nem azt jelenti hogy nem szeret,nem kíván és esetleg nem Te vagy a legjobb nő az életében.Nagyon belemerült most ebbe a játékba.Van aki meg meccs függő vagy más.Nem így mérik a szerelmet és a szeretetet.Sajnos sok esetben tűrnie kell az embernek hogy működjön egy kapcsolat.Most Te tolerálsz legközelebb meg ő.Ha ilyen piszlicsáré dolgon elcsúszik egy kapcsolat akkor a nagy dolgoknál mi lesz?Majd legközelebb neked lesz fontosabb dogod.Éppen akkor amikor ő akarja.Majd vár szépen ő is. :) Egy Nőnek szépen hátulról kell irányítani és figyelmeztetni a férfit mert sokszor szemből nem megy!!Kitartás és türelem.
2012. okt. 1. 21:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Veled még nem fordult elő, hogy ő siettet valamiért és te azt mondod: várj, ezt még befejezem?

Nem feltétlenül van neki is pont akkor kedve a sexhez, mint neked, ez elkerülhetetlen, hogy van ilyen szituáció. Nem lehet két ember igényeit 100%ban összehangolni, mindig lesznek eltérések, ezért vannak a kompromisszumok. Lehet, hogy amikor elkezditek és felizgatod, akkor már neki is megjön a kedve hozzá, de pl én is el lennék valamivel foglalva és barátnőm csak ennyit mond, hogy ő sexet akar, nem feltétlen ugrok, ha nekem nincs hozzá kedvem. Ha kedvesen közeledik hozzám és felizgat, többet ér el, tedd te is ezt.

2012. okt. 1. 21:58
 24/27 anonim ***** válasza:
39%
Nincs semmi baj a barátoddal.Itt veled van gond.Mi azzal a baj,hogy szeretné befejezni amit elkezdett?Nem azt mondja,hogy a szex helyett inkább elmegy játszani,csak azt gondolja,hogy te szereted őt annyira,hogy tudsz várni 10 percet amíg ő végigviszi azt a pályát vagy akármi.De úgy látszik ebben téved mert te csak birtokolni akarod őt,hogy amikor te egyet füttyentesz ugorjon.Én biztos nem bírnám ki ilyen nő mellet aki ennyire uralkodni akar rajtam.Szerintem jobb lenne a barátodnak,ha minél előbb megszabadulna tőled.
2012. okt. 1. 22:14
 25/27 anonim ***** válasza:
38%
Na-na!!Azért nem kell bántani a kérdezőt mert feltett egy kérdést!Nyilván szerelmes és jól érzi magát a párjával.Már ez is bűn?Az idő teltével majd rájön hogy nem minden van úgy ahogy szeretnénk.Ez nem birtoklás csak méltatlankodás és szerencsés hogy nem Te vagy a párja!
2012. okt. 1. 22:28
 26/27 anonim ***** válasza:

Nos, az utolsó válaszok között voltak olyanok, amikkel kb egyetértek.

1.: Lehet, h csak pár perc volt hátra a játékból, gondolta, azt még befejezi, h menteni tudja.

2.: Lehet, h úgy gondolta, előbb lezárja a játékot, h utána teljesen rád tudjon koncentrálni, és semmi se vonja el a figyelmét. (A tévét is kikapcsoljátok szex közben, nem?)

3.: Lehet, h éppen rekordot akart dönteni, és már csak mp-ek választották el tőle.

Egyébként telebeszélték a fejedet mindenféle csacskaságokkal, h az nem jó, ha vki túl sokat ül a gép előtt...

Nem, a baj nem ezzel van. A baj ott kezdődik, ha azt érzed, mindig mindenben csak sz*rik a fejedre.

De gondolom nem órákat kellett várnod rá, hanem csak pár percet. Így volt?

Inkább amiatt aggódj, h ne akaszkodj túlzottan rá. A fiúk is meg tudják unni a szexet, higgy nekem!

2012. okt. 1. 23:15
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem feltétlen szól csak a játékról.

Pl. Kint lett volna és éppen vágja télire a fát, neked eszedbe jut a sex, ő pedig azt mondja, hogy ezt még befejezi, az miben más?

Nem csak a számítógépre kell mindent vetíteni, ez az élet minden területére igaz. Önszántából belekezdett valamibe, amit szakítson meg azonnal, mert neked eszedbe jutott a sex? Így nem lesz hosszú a kapcsolat...

2012. okt. 2. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!