Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom, amikor szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom, amikor szeretnék vele szeretkezni, azt mondja, hogy előbb szeretné befejezni a videójátékot, akkor kezdjek aggódni? Vagy már az is késő?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 21:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Azért mert játékfüggő...

Ezen nincs mit magyarázni.Szerethet,de az életében már olyan jelentős ez a hülyeség,hogy már vele él.

Nem tudja elképzelni nélküle az életét

2012. okt. 1. 21:24
 12/27 A kérdező kommentje:
Utasítsam én is vissza őt, hogy érezze, milyen megalázó? (Nagyon nehezemre esne, mert imádok vele szeretkezni.)
2012. okt. 1. 21:25
 13/27 anonim ***** válasza:
1x tedd meg :) nem kell többször.
2012. okt. 1. 21:27
 14/27 A kérdező kommentje:
13-asnak: Valószínűleg ez lenne a jó módszer, de annyira kívánom őt. Azt is érzem, hogy nekem ez nagyobb probléma lenne, mint neki...
2012. okt. 1. 21:30
 15/27 Geta96 ***** válasza:
100%
Lehet még nem érte el a checkpointot.. Utána ment és jöhet a hancur.
2012. okt. 1. 21:32
 16/27 anonim ***** válasza:
ÉN átérzem a problémád.Nehéz is.De 1x kilehet bírni. egy ilyen kis próba
 17/27 anonim ***** válasza:
44%
egy level 80-as paladin kockával van dolgunk, szerintem meg jól teszi, megbocsáss de nehogy már azt hidd hogy akkor szexelsz amikor TE akarsz, ő nem egy tárgy hanem a barátod, női egyenjogúság, na persze
 18/27 A kérdező kommentje:
17-esnek: Miért, a szerelem nem jelenti azt is, hogy azt akarjuk, a másik érezze, hogy megőrülünk az ágyban is érte? Én miért nem tudom ugyanezt megtenni vele? Ha ő közeledik, nem mondok nemet, akkor sem, ha nincs kedvem hozzá (mondjuk ez gyakran nem szokott megesni :) ), ugyanis menet közben nagyon is megjön a kedvem hozzá. Azon kívül, hogy zavar a dolog, mit csinálok vajon rosszul? A szex szerintem nagyon jó együtt, és ha nem hazudik, akkor szerinte is. A hozzáállást nem értem.
2012. okt. 1. 21:38
 19/27 anonim ***** válasza:
26%

szerintem ezért előbb a játék, mert te úgy is ott leszel később is.

amúgy a legjobb módja, ha szépen odamész a géphez és letérdelsz előtte

2012. okt. 1. 21:39
 20/27 A kérdező kommentje:
19-esnek: De miért kell nekem így "könyörögnöm" neki? És ha akkor elutasít? Abba biztos belehalok. :(
2012. okt. 1. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!