Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor most mit is érez a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mit is érez a volt barátnőm? Egyáltalán nem értem. Vagy mit akar?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel kb fél éve szakítottunk. Azóta kiderült, hogy mind a ketten szeretjük még egymást, ugyanakkor mind a ketten úgy láttuk jónak ha nem kezdjük elölről, mert én megyek el más városba, messzire s mind a ketten megpróbálunk új életet kezdeni és elfeledni a másikat. Ezt az egészet, hogy ne járjunk Ő kezdte, én újra keztem volna, de ettől függetlenül minden nap ír messen (ha van mondani valója, ha nincs), küldi a szívecskéket, a puszikat, mondogatja, hogy szeret s mennyire hiányzom. Nekem ez annyira rossz, mikor szóltam neki, hogy akkor ne írogasson sírt és mondta, hogy nem bírja, hogy ne írjon.

Most megyek táborba, gondoltam, hogy megismerkedek új lányokkal, de nem hiszem, hogy fog menni. Nem tudom kiverni a fejemből a volt barátnőmet. De nem tom miért viselkedik így.

Jól fogna valami tanács, de azt, hogy kezdjük újra ne tanácsoljátok, mert tényleg nincs értelme. Lehet, hogy csak játszik?...de nem hiszem. Én 19f, Ő decemberben tölti a 16-ot.

2009. aug. 4. 10:46
 1/3 anonim válasza:
100%

Szió.

Hát ez egy elég nehéz helyzet,de ha a kapcsolatotok már nem működne,akk szerintem is felesleges újra kezdeni,csak kínoznátok egymást :S

Ugye azt mondják,h a szerelem nem múlik el egyik napról a másikra,éppen ezért ír,hiányzol neki,de szerintem ez már nem szerelem,nem tudja megállni h ne írjon-ez már csak a megszokottság.

Ha szakítottatok,okkal tettétek,ő is úgy érezte,de attól még szeretni fog mindíg,nem szerelemből,de szeretni fog,hisz fél év szép idő :)

Majd talál mást,akivel boldog lesz,és belészeret,de addig Téged fog szeretni,ez mindenkivel így van (:

Te pedig nyugisan nézz körül más csajok után,mert ezek szerint nem ˝volt az igazi :)

Szal jó keresgélést,és kitartás!Nem fogsz egyedül megöregedni,ebben nyugodt lehetsz (:

TE is megtalállod az igazit,és akk majd őt elfelejted,de még barátok maradhattok :)

Szió

2009. aug. 4. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
hát az tény hogy tényleg szeret téged. próbáljátok megbeszélni a dolgokat üljetek le és beszélgessetek. és ott mondjátok ki hogy mi legyen de mindenképpen beszéljétek meg mert ez a se veled se nélküled állapot senkinek nem jó. sok sikert.:)
2009. aug. 4. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:
a távolság nem akadálya! A testvérem 3 óra buszozás távolságnyira van a barátnőjétől és kb egy éve udvarol már a hölgynek
2009. aug. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!