Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, akik már összeköltöztetek és együtt éltek, ti milyen gyakran szerelmeskedtek?
szerintem egy férfi egyszerűen megun egy nőt.
ha én magamba gondolok én sem fantáziálok mindig ugyanarról...
Szerintem egyszerűen nincs rá igénye és nem arról van szó, hogy megunna. Eleinte mi is napi rendszerességgel együtt voltunk, de ez szépen lassan beállt a mi igényeinknek megfelelően. Aztán összeköltöztünk és ez a gyakoriság maradt meg továbbra is. Heti 2-3. Ő dolgozik, én tanulok, fáradtak vagyunk, és nem mindig van kedvünk hozzá, egyszerűn csak összebújunk.
Szóval ez nem törvényszerű, meg nem szabály, hogy akkor ezentúl heti 1 és kész. Ha megkívánod, akkor próbálkozol nála, pont úgy mint eddig. Nem kell visszafognod magad, ha szeretkezni akarsz, akkor kezdeményezel. Lehet, hogy neki nincs igénye a mindennapi szexre.
Azaz, hogy van neki, sőt, a napi többre is. Csak fél attól, hogy megunjuk, ha minden nap (akár többször is) összejön a dolog. Azért kérdezem, hogy nálatok ez hogy alakult?
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!