Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt hiszi, megcsalta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt hiszi, megcsaltam. Most mit tegyek? (folyt. Lent. )

Figyelt kérdés

Elég bonyolult helyzetünk van!

Van egy fiú, akivel hááát nem azt mondanám hogy járunk mivel nagy a távolság, de nagyon kötődönk egymáshoz, és az egyik haverja szerint ( megjehyzem a haverja nem isismer és énsem őt-.-") teledumálta a fejét,hogy én megcsalomm ami persze nemigaz, mert nemtudnék ilyet tenni senkivel,

főleg nem vele mert azt hiszem szerelmes is vagyok!

nos.. ő most tehát nem szól hozzám.. de ő csakúgy simán bevallotta hogy kb egy hónappal ez előtt csókolozott egy lánnyal, ami teljesen igaz, és nekem nemszabad haragudnom??pedig akkorsem voltunk együtt, ésakorsem mikor"megcsaltam"(ami ismétlem:nem igaz)

ezmost hogyvan?mit tegyek?

2009. aug. 4. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj lehet lepontozás lesz, de nekem ez a véleményem. Szerintem hagyd ezt a srácot! Elsőnek is nagy a távolság, ha egyszer csókolozott egy lánnyal megteheti mégegyszer és te nem is biztos, hogy tudni fogsz róla, a másik meg ha neki szabad neked mért nem? ez azért elég igazságtalan. Nem azt mondom hogy csald meg te is, hanem inkább keress egy másik srácot akiben megbizthattok egymásban kölcsönösön.
2009. aug. 4. 09:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon dicséretes, hogy benned van ennyi tartás, örülök, ha ezt látom. :) Viszont szerintem is hagyd a fenébe. Én ilyet soha nem mondok, mert szerintem minden kapcsolatért körömszakadtáig kell harcolni, de ha előbb hisz egy olyan haverjának akivel te soha nem is beszéltél, mint neked, akkor az ostoba/önbizalom nélküli/irányítható/bizalmatlan emberre vall. Mi lenne, ha jönne pár nagyobb, igazi gondotok?? Az nem harc, hanem véres háború lenne amiben csak te fogsz ragaszkodni hozzá. Kell ez neked? :S Egy olyan pasi, aki nem hajlandó semmit megbeszélni, aki mindent elhisz rólad, és egyszerűen nem szól hozzád? Nem érdemes rohanni utána...

A csók meg no comment, ezzel még jobban minősíti önmagát és megerősíti azt amit írtam. Undorító dolog volt, és ezek után mégis hogy mer így besértődni valamin, amit a haverjától hallott? Szerintem ez a srác rémesen gyerekes, éretlen, labilis és ebből fakadóan megbízhatatlan... sajnálom, de így látom. Pedig hidd e az én párom se kutya, én meg birka türelmű vagyok, de ezt nem csinálnám végig...

Legyetek barátok, mert ha ő fontos neked, akkor nem lenne helyes ilyesmi miatt megszakítani a kapcsolatot. Egy barát olyan amilyen, az ember elnézi neki, és nem is számít. De szerintem ne "járjatok" vagy legalábbis tisztázd a helyzetet. Mondd el neki, hogy nem csaltad meg de egyébként nem tartozol neki elszámolással egyrészt azért ami ő tett, másrészt azért mert ténylegesen nem vagytok együtt, úgyhogy maradjatok inkább csak barátok, mert fontos neked, és nem akarod ezt ilyesmivel tönkretenni.

2009. aug. 4. 09:56
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, amugy ez az egész kb 3 napja történt azóta teljesen magam alatt vagyok:( még azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lépjek tovább? könnyebb lenne ha szeptembertől nem egy suliba járnánk...:(
2009. aug. 4. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!