Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenlegi kapcsolatodnál az eszedre vagy a szívedre hallgattál?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 17:23
1/12 anonim válasza:
Szívemre. Olyan kapcsolatból léptem ki miatta, ami kissé lapos volt. Szakítottam vele, pedig nem lett volna helyes.
DE nem bántam meg, hallgattam a szívemre és 2 éve együtt vagyok vele, tökéletes kapcsolat.
2/12 anonim válasza:
Bár igazából nem tudom miről van szó, de az eszemre.
Előtte átvágtak, így tanulva az esetből, másképp jártam el.
Jobban jártam így. :)
3/12 anonim válasza:
Mindkettőre :) (az eszem is és a szívem is ugyanoda húzott)
4/12 anonim válasza:
Én is mindkettőre, de az eszemre kellett volna csak :)
5/12 anonim válasza:
A szívemre. Szerencsére igazolt engem és nem kellett megbánnom. Bár nem volt egyszerű a kezdetekben. :)
6/12 anonim válasza:
Nincs jelenleg kapcsolatom. De eddig mindig a szívemre hallgattam. És mindig ráb*sztam..
8/12 anonim válasza:
Ugyanazt súgta az eszem és a szívem, szóval mindkettőre. :)
9/12 anonim válasza:
a kapcsolat kezdetekor a szívemre, a szakításunkkor pedig az eszemre!
10/12 anonim válasza:
Egy harmadik dologra :DD amúgy az eszemre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!