Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lerázott a korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lerázott a korkülönbség miatt, miért?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyon jól kijövünk, de a korra hivatkozva állandóan lemondja a talikat, hiába hívom. Mivel esélytelen hogy ennyiszer programja legyen, így rákérdeztem hogy a korkülönbség a baja-e? Mire mondta hogy fiatal vagyok hozzá... Mit tehetnék? Igaza van, mert teljesen más világ, de nem értem miért kell valamit tönkretenni még mielőtt elkezdődhetett volna. (A korkülönbség szerintem nem sok 17/l - 29/f)
2012. okt. 1. 15:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Sok, nem sok, ne rohangálj utána. Ha ő nem akarja, akkor nincs mit tenni, ezzel csak lejáratod magad.
2012. okt. 1. 15:59
 12/27 A kérdező kommentje:
Szimplán hányok a korosztályomtól :D:D Nem jön be a szolis és szőrtelen pasi... az én korosztályomban meg már csak ez van...
 13/27 anonim ***** válasza:

Szüleim között 13 év van, jól megvannak egymással 45 éve...

De tény, hogy egy 28 évesnek nem egy 17 éves a szellemi partner... Lehet, hogy ő már elkezdene tartós kapcsolatot keresni, akivel 3-5 éven belül családot alapíthat és ehhez nem egy tapasztalatlan féltinit keres.

14/27 anonim ***** válasza:

Nagyon sok a korkülönbség, engem 3 év miatt ráztak le...

Persze megpróbálhatjátok, de ő már egy 30 éves férfi...dolgozik, tervei lehetnek...te meg még a középsuliban vagy jóesetben.

2012. okt. 1. 16:04
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, elég szűk látókörű vagy, ha azt mondod, hogy a korosztályodban csak és kizárólag ilyen pasik vannak. Akkor meg is érdemled, hogy így pofára ess!
2012. okt. 1. 16:05
 16/27 anonim ***** válasza:
szerintem is sok ez a 12 év, a 10 is sok... engem egy srác 2 év miatt koptatott le
2012. okt. 1. 16:07
 17/27 anonim ***** válasza:

"Szimplán hányok a korosztályomtól :D:D Nem jön be a szolis és szőrtelen pasi... az én korosztályomban meg már csak ez van..."

Te hülébb vagy, mint gondoltam... nem kár érted, kergesd csak ezt a srácot (??? NEKI MÁR CSALÁDALAPÍTÁSON KÉNE GONDOLKOZNI, NEKED MEG A SULIN)

F17

2012. okt. 1. 16:23
 18/27 anonim ***** válasza:
12 évért még oké, de aki 2 év miatt koptatja le a másikat, az nem normális! Hacsak nem 15 éves és a csaj 13. De onnantól felfele már abszolút nem oké, 2 év az semmi!
2012. okt. 1. 16:25
 19/27 A kérdező kommentje:
#17-es nem neked céloztam :) Mert mindig vannak kivételek, de 17 évesen nem fogok hajtóvadászatot indítai hogy megkeressem a korosztályom értelmes tagjait... belefutottam egy normálisba aki nem a korosztályom, nem akarom elszaalsztani.... (de a megnyilvánulásod tükrözi hogy mégis közéjük tartozol, bocs :P maradj higgadt, nem kell felkapni a vizet :D)
2012. okt. 1. 16:30
 20/27 anonim ***** válasza:

Hú de nem látod még át ezt... Nem is baj, 17 évesen nem olyan furcsa.

Vannak kiugró esetek, ahol nagy a korkülönbség, de őszintén, nem ez a gyakori. És nem véletlenül. Működhet, de az esetek többségében nem fog.

Te iskolába jársz, ő dolgozni, más légkörben mozog, más elvárásoknak felel meg, mások a problémái, mások az igényei, mind szexuálisan, mind kulturálisan, mind úgy általában minden tekintetben, szellemileg te egyszerűen nem érsz fel egy egészséges 29 éves férfihez és nem azért, mert ostoba vagy, csak még tapasztalatlan.

Lehet beszélgetni idősebbekkel, és lehet ez a beszélgetés érdekes, szórakoztató, de kapcsolat szempontjából nem kielégítő egy normális 29 éves férfi számára egy 17 éves lány társasága, lelkivilága... Őt még félig pátyolgatni kell, terelgetni, nevelni, persze te úgy gondolod, hogy nem, de igen...

Még én is azt mondanám, hogy a 21 évemmel kevés lennék egy normális 29 éves férfihez, hisz én még nem csináltam végig úgy hónapokat, hogy minden felelősség az én nyakamba szakadt, minden számlát nekem kellett volna kifizetnem, én feleltem volna önmagamért, minden értelmeben, pedig én már dolgoztam, de egyetemre járok, és ez a fő központja perpill az életemnek, míg 29 évesen az ember szerencsésebb esetben már a saját életét éli.

És esetleg a családalapításról nem is beszélve.

Valószínűleg ő pont ugyanezt gondolja, ha nem akar tőled semmit, így sokat nem tudsz tenni.

21L

2012. okt. 1. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!