Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lerázott a korkülönbség miatt, miért?
pedig sok az :/ bocsi, ez már apakomplexusos... Igaza van a srácnak, engem 4 év mínusszal is kerülőpályára tett a csaj... meg is értem így visszanézve pár hónappal később, talán te is belátod. ez még nagyobb különbség, ezt érettséggel nem lehet behozni
F17
hát azért a 12 év egy kicsit sok, pláne, hogy te még gyerek vagy!
aztán lehet, hogy egyébként sem jössz be neki, külsőleg vagy belsőleg, és a korkülönbség csak plusz 1 ok.
hagyd békén a férfiakat és keress inkább egy hozzád való srácot.
Csókolóztunk már, és bejövök neki, csak megijedt, mert azt hitte már az elején nem fog működni a dolog ezért most megszeppent egy kicsit... Ha a fiú fiatalabb az másabb, mert a nők korára ígyis rá kell írni néhány év pluszt...
Én ezzel úgy vagyok, hogy csak azért tönkretenni valamit ami működik, a kor miatt nekem nem tűnik ésszerűnek...
Nyilván nekem is új, én sem 30 évessel terveztem az életem, de csak ezért elaszalasztani őt...
De rossz, 10 év az oké, de 12 az eszeveszett őrültség?:D
Olyan idétlen válaszok vannak itt néha.. egy 15 éves lányhoz passzol talán egy 25 éves srác vagy ebben az esetben egy 17 éveshez egy 27 éves? Túl nagy ez a korkülönbség nálatok, jól tette, hogy lerázott.
Ebben a korban ez nagyon sok.
Ha minimum 19 lennél akkor talán...de inkább legyél 21 körül.
Veled nincs gond mert a fiatal lányok rajonganak az idősebb pasikért és szerelmesek is, dehogy a pasi nem normális az is tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!