Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gravíroztatás, mibe és mit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gravíroztatás, mibe és mit?

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátnőmnek 2 hét múlva lesz a szülinapja és gravíroztatni szeretnék, viszont fogalmam sincs, hogy mire lenne érdemes, illetve azt, hogy milyen szöveget érdemes belegravíroztatni. Egy kisebb méretű tárgyra gondoltam, és szintén valami rövidebb kis frappáns szövegre. Szerintetek?
2012. szept. 30. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egy öngyújtót kaptam, amibe az általa használt becenevem volt tulajdonjogban:) Imádtam:)
2012. szept. 30. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy mennyire komoly a kapcsolatotok meg azt hogy miòta vagytok egyűtt, de a gyűrűbe: dátumot amikor összejötetek vagy azt hogy szeretlek vagy a nevét
2012. szept. 30. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy szép tollra például, ha dohányzik, egy zippo öngyújtóra. Mondjuk a nevét, szerintem verset vagy szivecskét, szeretlek feliratot vagy ilyesmit az nagyon nyálas lenne.
2012. szept. 30. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:

A barátnőd ízlését mi nem ismerhetjük, annyit tudok elmondani, hogy nekem mi tetszene.

Örülnék pl egy ezüst karkötőnek, lehet venni olyanokat, amibe fűzve van egy kis lap, arra lehet gravíroztatni. Így mindig az eszemben lenne a párom.

Esetleg egy fém képkeretre is lehetne, ami tök jól mutat az éjjeli szekrényen.

De akár hímeztethetsz is valamit neki. :)

Szövegben tényleg nemtudok segíteni, az már nagyon egyéni...

2012. szept. 30. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!