Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alessa kérdése:
Miért nem találok magamnak barátot?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és eddig mindig volt barátom, amikor volt barátom akkor is 5-6 pasi rám volt mászva és járni akart velem. Most miért van ez másképp? Március óta nincs barátom, és már belehalok a magányba :( Pls segítsetek :(2009. aug. 3. 21:31
1/10 anonim válasza:
FIú vagyok, és tudom nem igy szokták régen de a mai világba a nő mért nem kedveményezhetne fiúknak? nem várhatod örökké hogy rajtad lógjanak a pasik.
2/10 anonim válasza:
Hát... Ez azért van mert amikor sok barátod volt nagy volt az önbizalmad és más volt a kisugárzásod.. Most pedig..
3/10 anonim válasza:
elsö iró vok. 21:36-nak:ú
Igen ezt én is betettem volna a válaszba :)
4/10 A kérdező kommentje:
próbálok kezdeményezni, de akinek meg én kezdeményezek annak meg nem kellek mert ronda vagyok :(
2009. aug. 3. 21:39
5/10 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Nem mindig az van, amit az ember szerete. Lehet, hogy hozzá vagy szokva, hogy a fiúk futnak mindig utánad.
De nézd a jó oldalát: most több időd van magadra!
14/L
6/10 anonim válasza:
21:39 vagyok, gomen, ha nem egyértelmű a válasz, az elsőre értettem az előttem szólót, de mire elküldtem már más is válaszolt^^"
7/10 anonim válasza:
Első vagyok, ha kezdeményezel az oké, bocsi. Na de ki mondta hogy ronda vagy? Osztálytársad? mert ha igy mondja h de csunya vagy stb... akkor őt is sokan szerethetik... osztárs az más.. ott kiba***-nak mással :D
8/10 A kérdező kommentje:
nem osztálytárs mondta. csak látom a szép csinos lányokat végig menni az utcán és rájövök, hogy én sose leszek olyan vékony :(
2009. aug. 3. 21:56
9/10 anonim válasza:
dagi lányok-at 15 évesen a mai szánalmas világ... persze hogy csúfolja... ronda.. legalábbis erröl nekem az jutott eszembe hogy dagi vagy.... fogyókúráal minden elérhető amúgy.. lézer technika vagy zsirleszivás :D és vékony leszel... persze ez mind pénz.
10/10 anonim válasza:
megint én, vannak olyan kérdések hogy mikor voltál először ágyban? és van aki 14 évesen van aki 15 van aki 30.. tehát még 18-ig várhatsz szerintem legalábbis én 19-20 ig tudnék várni. és fogyóznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!