Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek itt az ideje?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban és járok vele már 1 hete kb. Az a vágya hogy megpuszilhasson megengedjem neki? (egy kicsit azért félek)

2012. szept. 30. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy miért kell járni egymással 11 éves kisgyerekeknek, mert gyerek vagy nagyon is...még a 13 évesek is azok de a 11 az durva...

Szerintem ez a járás neked kicsit se szól a szeretetről (mert szerelemről ennyi idősen még sehogy se beszélhetünk) úgyhogy van de minek? Menő? Vagy mi?

De az is szomor hogy 11 évesen itt kérdezel ilyeneket, anyu? apu? Mi van velük? Hagyják hogy a net meg a TV neveljem?

Nem mondhtjuk meg mit tegyél, de ha annyira borzadáj lenne hogy meglátnak egy puszit, neked még nagyon nem való egy kapcsolat (más 11 évesnek sem) de megjegyzem normális is, hogy nem akarsz vele smárolni meg ilyesmi, pont az lenne a rossz ha igen...nem kell ilyen kamu kapcsolatokat csinálni ha ennyire nem esik jól, csak mert a felnőttek ezt csinálják meg a filmekben és a rajzfilmekben ez megy, még 11 évesen felesleges...

2012. okt. 1. 19:00
 12/13 anonim válasza:
ohmygood! komolyan?Nekem kb. az ovodába adtak puszit.Az arcomra és a számra xd.Na mindegy.De akkor is nem kell fosnod ez miatt.Főleg ha az iskolába történik.Mert akkor látják hogy komoly köztetek ez az egész:D és akkor nem piszkálnak hogy kamu meg minden.Szerintem,nemtom xd de ha te is szeretnéd mi akadája komolyan???o.O
2012. okt. 21. 15:00
 13/13 A kérdező kommentje:
képzeljétek h kaptam puszit és nagyon jó volt :D
2012. okt. 21. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!