Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel szünetelünk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel szünetelünk egy ideje, de tartjuk a kapcsolatot. Szerdán leszünk/lennénk 3 évesek és találkozunk. Hova vigyem?

Figyelt kérdés
Egy 2 órás találkozást tudtam megbeszélni vele, de nem mondtam el neki hogy mit csinálunk, mert még nem is igazán tudom. Ötletek? Nem szeretnék túl nyomulós dolgot, csak hogy éreztessem hogy még érdekel. 19/F

2012. szept. 24. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy szünetelünk?
2012. szept. 24. 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:
szünetelés alatt azt értem,hogy jelenleg nem vagyunk együtt egy ideje,próbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat,beszélgetünk sokat és találkozgatunk,de semmi több.
2012. szept. 24. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Vidd el oda, ahol először randiztatok. Ott pedig adj át neki valami szép gyűrűt.
2012. szept. 24. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy próbáljátok helyrehozni? Már úgy értem, hogy egy kapcsolat nem olyan, mint az autószerelés, hogy lefullad, akkor kicserélem a gyertyát (= próbálom megszerelni), és vagy elindul (mert ez volt a baja), vagy nem indul (mert nem ez volt). Milyen az, hogy mindketten próbáljátok helyrehozni, de mégsem megy? Mert akkor az egyik csak azt mondja, hogy szeretné, de valójában nem.
2012. szept. 24. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
úgylátszik ezt a kérdést nem értelmezted,és nem kellenek ilyen nyomorult f@szfej válaszok.
2012. szept. 25. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:

CSak arra akartam rámutatni, hogy ez nem barátnő, ez nem kapcsolat, ez nagy nulla. Mégis hogy számolod a három évet? Hozzáadod a szünettel töltött időt is?

Szóval kicsi lúzerkém, vedd észre, hogy hintában vagy.

2012. szept. 25. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!