Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy a barátnője csalja?
sziasztok!
Az exem most jár egy csajjal de azt nem tudja hogy a csajnak még mellette van 4 pasija!de én ezt tudom mert már látták is egy másik csávóval a csajt és ő maga mondta hogy 4 pasija van!és azt nem tudom hogy elmondjam e az exemnek hogy megcsalja a csaja!vagy inkább hagyjam rájuk az egészet ugyis kiderül egyszer?de nem akarom hogy szenvedjen az exem emiatt a csaj miatt,mert még szeretem !:(de ienkor nem tudom mit tegyek el is mondanám meg nem is igazság szerint nem akarok köcsög lenni bekavarni!meg attól is félek hogy utána a bnője rámszáll és elkezd elmondani mindennek:(!!! ti mit gondoltok????:(:(
Szia!
Szerintem nyugodtan mondd el neki.
szerintem ha kiderülne ez, akkor már mondhatna rád akármit a csaj, nem hinne neki senki.
szerintem is mondd el. csak az ne legyen belőle h azért "kavarsz be" mert vissza akarod szerezni a srácot, mármint h írtad h szereted még..
Szerintem úgy kéne intézni, hogy a csaj lebukjon. Ha az exed a saját szemével látja, nem lesz az, hogy "biztos azért mondod, mert féltékeny vagy és tönkre akarod tenni a kapcsolatukat".
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!