Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most van barátom akit nem tudok szeretni pedig már rég tetszik és szerintem azért mert még mindig szeretem a régi fiúmat. Mit tegyek? Szeret a régi? Meg fog haragudni az új?
en igy voltam!
Meg ha rohelyes is...4 evig fulig szerelmes voltam a baratomba akivel jartunk-szakitottunk folyton.
Aztan egyszer azt mondtam, hennek vege, mert igy nem mehet tovabb.
Es idovel megismertema mostani barataom akivel mar 2 eve jarok.
Az elejen ot se szerettem, folyton a regire gondoltam...
Aztan idovel anelkul h eszrevegyem megszerettem, igaz meg az utcan osszefutottam a regivel, es jujj megint megdobbant a sziuvem, de ez addig tortent meg, mig megint osszefutottam, es erdekes keppen mar nem dobbant meg.
Sztem ha hideg fejjel kezded nezni a dolgokat, es eszrevenni a regidbe a rosszat is, es az ujnak minden jo tulajdonsagat, es h megadja neked azt amit a masik nem, egy ido utan halas, majd lehet meg szerelmes is leszel bele.Sztem ha szamit neked, ne add fel, de NEHOGY megmond neki, h meg szereted a masikat!!
akard az uj kapcsolatod h menjen..egy ev alatt a masiknak ha szamitottal volna, mar viszaszerzett volna...
Termesztees h feltekeny..mert biztos ugyes lany vagy.
De ahogy meglatna h szabad vagy, mar nem erdekelned..mert nem volna kihivas szamara teged megszerezni.
Tudom mert bnne voltam par evig. Torodj szeresd az ujat, tervezzetek programokat, ajd magadnak es neki egy eselyt h boldogak legyetek, ne kinozd magad valamivel, ami amikor mehetettt volna sem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!