Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyarok többsége miért ennyire felszines párkeresés terén?
Mert az emberek érzelmi élete, lelke borzasztóan elkorcsosult, az ilyen emberek lelki világa szegényes és sivár.
Gondolok itt azokra, akik úgy választanak párt, hogy ránéznek egy BMW-ből kiszálló öltönyös fazonra, és azt mondják, hogy na nekem az a hapsi kell.
Nem tudok értelmesebbet mondani.
Nem értékelik az életet, értelmetlenül és felszínesen élnek. Nem képesek látni a valódi értékeket, a szépséget az életben. Ennyi.
21/l
őszintén szólva nem tudom hogy miért, de én is sokat gondolkodtam ezen, mindig megütközök az ilyen kijelentéseken hogy "úgyes tart 2 hónapnál tovább" és miért nem? Mert mindent rögtön és azonnal akarnak, sok velem egykorú már rég kapcsolatban van mikor én még csak az ismerkedés szintjén állok, magyarul: nem szeretek semmit elsietni.
Egyébként, nem is feltétlenül az a fontos hogy hány iskolát végzett vagy mit dolgozik, hanem, hogy tudunk-e egy szinten társalogni. Tőlem akár bolti eladó is lehet ha az értelmi szintje nem a valóvilág, barátokközt meg hasonlókig terjed, és nem büszkélkedik olyannal amiről azt se nagyon tudja mi az, ezen kívül van saját véleménye és gondolata, nem nyom nekem sablonszövegeket, stb.
"Miért van az, hogy a tapló, de pénzes embereknek hamarabb lesz valakijük, mint az érő emberi lényeknek?"
Azért, mert belőlük sok van, így könnyen találnak maguknak hasonló párt, míg a ritkább értékrendű emberből kevés van, így hozzáillő lehetséges partnerből is kevés van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!