Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A magyarok többsége miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyarok többsége miért ennyire felszines párkeresés terén?

Figyelt kérdés
Pénz és külsőségek, sajnos a többségnek ezek a legfontosabbak. De miért?
2012. szept. 29. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A magyarok élen járnak abban, hogyan kell átvenni a nyugattól a dolgokat de érdekes, hogy mindig csak a szart, a negatívat sikerül adoptálni de azt sztahanovista módon túlteljesítve. Egyébként meg a mai magyar társadalom többsége ilyen, nekem már komolyan hányingerem van az emberek nagy részének viselkedésétől.
2012. szept. 29. 20:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Mert az emberek érzelmi élete, lelke borzasztóan elkorcsosult, az ilyen emberek lelki világa szegényes és sivár.

Gondolok itt azokra, akik úgy választanak párt, hogy ránéznek egy BMW-ből kiszálló öltönyös fazonra, és azt mondják, hogy na nekem az a hapsi kell.

Nem tudok értelmesebbet mondani.

Nem értékelik az életet, értelmetlenül és felszínesen élnek. Nem képesek látni a valódi értékeket, a szépséget az életben. Ennyi.

21/l

2012. okt. 3. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:

őszintén szólva nem tudom hogy miért, de én is sokat gondolkodtam ezen, mindig megütközök az ilyen kijelentéseken hogy "úgyes tart 2 hónapnál tovább" és miért nem? Mert mindent rögtön és azonnal akarnak, sok velem egykorú már rég kapcsolatban van mikor én még csak az ismerkedés szintjén állok, magyarul: nem szeretek semmit elsietni.

Egyébként, nem is feltétlenül az a fontos hogy hány iskolát végzett vagy mit dolgozik, hanem, hogy tudunk-e egy szinten társalogni. Tőlem akár bolti eladó is lehet ha az értelmi szintje nem a valóvilág, barátokközt meg hasonlókig terjed, és nem büszkélkedik olyannal amiről azt se nagyon tudja mi az, ezen kívül van saját véleménye és gondolata, nem nyom nekem sablonszövegeket, stb.

2013. márc. 28. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:

"Miért van az, hogy a tapló, de pénzes embereknek hamarabb lesz valakijük, mint az érő emberi lényeknek?"

Azért, mert belőlük sok van, így könnyen találnak maguknak hasonló párt, míg a ritkább értékrendű emberből kevés van, így hozzáillő lehetséges partnerből is kevés van sajnos.

2013. aug. 25. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:
De egyébként ennek a mostani hullámnak (lelki elzüllés) is megvan az az előnye, hogy megmutatkozik az emberek valódi énje, így könnyen ki lehet szűrni, hogy ki való és ki nem való hozzánk. Akinek meg a média manipulatív hatásai ellenére SEM az az életcélja, hogy a bmw-vel leszorítsa a másikat az úton, arról lehet tudni, hogy ő tényleg olyan, amilyennek régebben is láttuk, hiába lenne most zöld a lámpa, hiába tehetné most meg, mégse változott meg. Ha kevesebb is van az ilyen emberekből, de legalább megvan a biztosíték, hogy ők tényleg normálisak, mert ez a valódi természetük. Szóval, a jó oldalát kell nézni. :)
2013. aug. 25. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!