Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjed vagy élettársad szólíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irén24 kérdése:

Férjed vagy élettársad szólított már a volt neje nevén?

Figyelt kérdés
Az én párom már 4x a volt neje nevén hívott, nagyon rosszul esik, szerintetek gondol rá? Nekem azt mondja véletlen volt, de nem hiszem már 4. alkalommal, mit tegyek? Ti voltatok már így?
2012. szept. 29. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az egyik exem szólított az előző barátnője nevén, de kimagyarázta. Mondjuk én annyira nem hittem el. Végül a volt barátnő miatt szakított velem. De én is szakítani akartam már vele egy ideje, csak nem én akartam kimondani.

Aztán volt egy barátom utána, azzal is szakítottunk. A mostani barátomnak is ugyan az a keresztneve, mint az előzőnek. Ez teljesen véletlen, nem név alapján választottam. De ha barátomnak mondom a nevét, eszembe se jut a régi.

2012. szept. 29. 15:02
 12/15 Habert Ádám válasza:
Az én fateromnak mindegy, mert az előző nejét ugyanúgy hìvták, mint amyukámat :D:D:D:D:D:D:D
2012. szept. 29. 15:54
 13/15 anonim ***** válasza:
a ferjem nem de az ,,anyosom ,igen azt hittem megeszem a fejet
2012. szept. 29. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Mostani párom a kapcsolatunk legelején egyszer kimondta a volt barátnőjének az első két betűjét az én nevem helyett, de azonnal kapcsolt :D ciki volt, de nem csináltam belőle tragédiát. Azóta nem volt egyszer sem ilyen hála Istennek:)

Szintén még a kapcsolatok elején (nem csak a mostaninál) a szülők mondtak rám rossz nevet :D

Olyan volt még egy régebbi kapcsolatomban, hogy a tesómék szólították az akkori pasimat az előző pasim nevén :D

2012. szept. 29. 18:35
 15/15 anonim válasza:
egyszer azt hitte, hogy nem én, hanem az exe fekszik mellette. A nevét meg egyébként sem meri kiejteni a száján mert megölném :D
2012. szept. 29. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!