Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjed vagy élettársad szólított már a volt neje nevén?
Az egyik exem szólított az előző barátnője nevén, de kimagyarázta. Mondjuk én annyira nem hittem el. Végül a volt barátnő miatt szakított velem. De én is szakítani akartam már vele egy ideje, csak nem én akartam kimondani.
Aztán volt egy barátom utána, azzal is szakítottunk. A mostani barátomnak is ugyan az a keresztneve, mint az előzőnek. Ez teljesen véletlen, nem név alapján választottam. De ha barátomnak mondom a nevét, eszembe se jut a régi.
Mostani párom a kapcsolatunk legelején egyszer kimondta a volt barátnőjének az első két betűjét az én nevem helyett, de azonnal kapcsolt :D ciki volt, de nem csináltam belőle tragédiát. Azóta nem volt egyszer sem ilyen hála Istennek:)
Szintén még a kapcsolatok elején (nem csak a mostaninál) a szülők mondtak rám rossz nevet :D
Olyan volt még egy régebbi kapcsolatomban, hogy a tesómék szólították az akkori pasimat az előző pasim nevén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!