Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjed vagy élettársad szólíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irén24 kérdése:

Férjed vagy élettársad szólított már a volt neje nevén?

Figyelt kérdés
Az én párom már 4x a volt neje nevén hívott, nagyon rosszul esik, szerintetek gondol rá? Nekem azt mondja véletlen volt, de nem hiszem már 4. alkalommal, mit tegyek? Ti voltatok már így?
2012. szept. 29. 13:07
1 2
 1/15 anonim válasza:
nem
2012. szept. 29. 13:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam így. Igen az exemre gondoltam, de nem úgy. Eszembe jutott valami vele kapcsolatban, h pl mikor főztem Ő, hogyan csinálta, erre belépett a párom és önkéntelenül más néven szólítottam, de igazából tőle kérdeztem, h hogyan csinálná. Mennyire érthető?
2012. szept. 29. 13:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerencsére sosem fordult elő.

Lehet tényleg nem direkt mondja,légy türelemmel, biztos változni fog. A lényeg az, h szeret, hisz akk nem veled lenne, s ne vedd a szívedre.

2012. szept. 29. 13:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, h csak 1x mondtam neki.
2012. szept. 29. 13:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Hány évet volt a másik nővel? Gyerek van? Találkoznak néha emiatt? Vagy közös hitel akármi miatt?
2012. szept. 29. 13:19
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem párszor előfordult, én hívtam más néven a párom.

Ez nem rossz szándék, ez véletlen, a megszokás miatt. Megszoktam, hogy évekig egy más emberrel éltem, és őt a nevén szólítottam. Ez beléd rögzült, de idővel változik. Nekem eszembe sem jutott az exem, csak egyszerűen tényleg a megszokás.

Nem kell haragudnod érte.

2012. szept. 29. 13:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez mind semmi,amikor együtt voltunk a férjem egy szinésznõ nevét ejtette ki (nem magyar)én hülye még csak le sem rugtam az ágyról.Elõtte néztük a filmet és gondolom tetszett is neki.
2012. szept. 29. 13:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Utolsó ez hatalmas :DD
2012. szept. 29. 14:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Mással való beszélgetés kapcsán már volt, hogy tévesztettem nevet megszokásból...
2012. szept. 29. 14:12
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyszer Lillának hívtam a barátnőmet, pedig nem is ismerek semmilyen Lillát... Kegyetlenül szétszórt vagyok, úgyhogy velem előfordulnak ilyenek.
2012. szept. 29. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!