Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15L 19F működhet? Nem nagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15L 19F működhet? Nem nagy a korkülönbség? (L)

Figyelt kérdés

2012. szept. 28. 23:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az utolsónak helyt adok!
2012. szept. 29. 00:53
 12/21 anonim ***** válasza:
Van igazság benne, de azért a 15 éves lányok se semmik, ha az értelmi képességek visszamaradottságáról beszélünk.
2012. szept. 29. 01:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Működhet, ha elég érettek vagyok, tudok állni a kapcsolathoz s nem fojtjátok meg a másikat, képesek vagytok a kompromisszumra.
2012. szept. 29. 03:24
 14/21 anonim ***** válasza:

Most még nagyon sok. Nem ugyanazok az igényeitek fizikailag... Hacsak neked nem totál mindegy, hogy milyen hamar fektetnek meg először. Hidd el, a fiú akarja és akarni fogja.

Amúgy pont most félek ettől az ismeretségi körömben is... :S Kezd kialakulni valami, aminek nem örülök. A lány most lesz 15, a fiú meg tavasszal 19, és nagyon nem tetszik amerre tart a dolog. Ismerem a fiút, rendes, de az a kislány egyszerűen gyereknek tűnik mellette :(

2012. szept. 29. 19:21
 15/21 anonim ***** válasza:

Aki egy 19 éves fiúra azt mondta, hogy "ő már egy érett férfi" az találkozott már 19 évessel? Nem mondom, érett lehet, de férfi? Nálam a férfi ott kezdődik, hogy önálló, megfontolt, stb., és pár kivételt leszámítva az összes 19 éves "férfi" a szüleinél lakik; alig tudja, mit kezdjen az életével... Tehát nem hinném, hogy 19 évesen már "férfi", vagy akár "nő" lenne az ember... :)

Offot félretéve: Szerintem egyáltalán nem sok korkülönbség. Sok boldogságot nektek! :)

2012. szept. 30. 01:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Annyit szeretnék még, hogy "csak meg akarja fektetni"? Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én úgy veszem észre, hogy egy 16 éves ugyanúgy meg akarná fektetni, mint egy 19-20 éves, mert nekik még az számít menőnek, hogy ki mennyi csajjal járt, smárolt stb... Tehát nem jobb, ha egy kicsit érettebb 19 évessel van, mint egy gyerekeszű 16 évessel? Nem tudom, lehet, hogy az én nézőpontom lenne rossz?...

2012. szept. 30. 01:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nekem csak az böki a csőrömet, hogy általánosítod a 16 éveseket. Ne vedd kötözködésnek. :) Egyébként igazad van abban, hogy jó pár 19 éves ember nem tud mit kezdeni magával. De én a jobbik felére gondoltam. Bár azt se tudom, hogy pontosan mit tud magával kezdeni a kérdező szerelme.
2012. szept. 30. 01:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ha általánosítottam, nem állt szándékomban.
2012. szept. 30. 01:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Semmi baj. :)
2012. szept. 30. 01:21
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem az a típus vagyok aki mindent villant, nagyon nem...A fiú meg visszahúzódós, mégis nagyon kedves, és nagyon ritkán találni ilyent, tényleg...Ő belesorolható a régiek közé, udvarol,bókol,és szép lassan akar mindent. Azért tettem fel a kérdést mert úgy érzem egyre közelebb kerülünk egymáshoz, (érzelmileg) Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2012. szept. 30. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!