Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom mostanában inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mostanában inkább az egyetemmel és a munkával van elfoglalva. Mit csináljak, hogy újra olyan legyen, mint régen?

Figyelt kérdés

Tudom és megértem, hogy fontos, hiszen most fog államvizsgázni is, természetes, hogy tanulnia kell.

Viszont eközben úgy érzem, hogy kicsit elhanyagol, nem törődik velem annyit, mint régen. Már ott tartunk, hogy minden alkalommal, mikor találkozunk, látja rajtam, hogy baj van. Mikor elmondom neki, hogy mi a gond, azt válaszolja, hogy "nem tudja megadni azt, amit szeretnék és látja rajtam, hogy időnként szenvedek".

De én nem akartam ilyenné válni, nem akarok állandóan rosszkedvű lenni. A problémákat viszont csak közösen tudjuk megoldani. Mielőtt elkezdett dolgozni, minden egyszerűen tökéletes volt. Nem akarom elveszíteni...

Mit tanácsoltok, mit csináljak?

2008. máj. 17. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Türelmesnek kell lenned. Most tanulnia kell, ha államvizsgázott, megint több ideje lesz rád és a gondjaid is megoldódnak. Csak ki kell várnod a vizsga végét. Meg kell értened őt is, biztos neki sem könnyű, hogy ennyire nincs ideje veled lenni. De tudod a mondást: Türelem rózsát terem!
2008. máj. 17. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy igy elkeseredve:) fel a fejjel, hiszen ha elhanyagolna nem kérdezné meg mi bajod, akkor nem érdekelné mi van veled...de én nem úgy látom ezt a helyzetet, mint ami menthetetlen lenne...tudod én is voltam igy...hosszú heteken keresztül egyszerűen nem volt ürelmem semmihez, bármibe fogtam neki semmi nem sült el úgy h jó legyen, semminek nem tudtunk örvendeni igazán ketten a barátommal...mindig mindenhol volt vmi bibi...aztán magamban tettem érte "márpedig miért ne mosolyognék?" és mosolyogtam és próbáltam mindent a lehető legjobban tenni...és (hadd ne kopogjam le) kicsit úgy érzem megérte türelmesnek lenni...mondd el a barátodna h te nem akarsz keseregni, és nem akarsz szomorodni, csak azt érzed mostanában nem a régi minden...és kicsit tegyetek érte szabadidőben, hisz szeretitek egymást:) fel a fejjel minden rendben lesz:)
2008. máj. 17. 21:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, nagyon jól estek! :)
2008. máj. 17. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
szivesen:) és ne aggódj minden oké lesz... ha picit visszakeresel van egy ilyen kérdés "hogyan mondjam meg neki h ami sok az sok?" - mekérlek adj tanácsot...ha teheted:) kösz (sexualitás kat.)
2008. máj. 17. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
kapcsolódj ki. legyél többet a barátaiddal, ők segíthetnek a legjobban átvészelni. ha a barátod látja, hogy nem hisztizel, ugyanakkor ott vagy mellette, ha kell, és számíthat rád, akkor ezt nem fogja neked elfelejteni, amennyiben igazán szeret ;))
2008. máj. 18. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:

hat nekem is fix ezt mondta annak idejen a baratom, csak hozatette h gyere szakitsunk, mert nem tudom megadni ami neked kell, es ne szenvedj.

S akkor en majdnem hanyatestem. A lenyeg hmeg haezt mondana se ijedj meg.

Mert a ferfiak ilyen..."praktikusak"..szeret torodik veled, es tudja h nem tud valtoztatni a helyzeten, ezert nem akarja h szenvedj.

Nyugodj meg, legy optimista, mert ha csak ennyi baj van, azt idovel, turelemmel at lehet veszelni.

Pl mikor faradt csinalj neki egy masszazst egy kellemes vacsit h lazuljon el...vagy valamnit amivel lassa h erdemes veled maradjon, mert nemcsak a jo idokben de a nehezekben is mellette vagy.

2008. máj. 19. 11:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Ezt az ötletet már bevetettem, próbálom azt csinálni, hogy minél nyugodtabb legyen és érezze, hogy mellette állok.

És ma reggel megfogadtam Neki, hogy a pozitív énemet látja majd, nem akarok morcogni, veszekedni... :)

2008. máj. 19. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!