Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elfelejtsem? :S
Szerintem engedd el, már csak azért is, mert hidd el van még jóképű, és olyan személyiségű pasi mint te. Ebben biztos vagyok, nekem volt egy 2 éves kapcsolatom és a 2 év alatt csak 1-szer mentünk szét, de a kapcs végén azért nem tudtam könnyen kilépni belőle, mert féltem nem találok olyan pasit aki nekem megfelelne. De hidd el, hogy előtted az élet, sok pasi van, és tuti találsz a személyiségednek valót.
Másik dolog: fontold meg, vajon megérdemled-e azt, h többször eljátssza azt h szakítás után visszakönyörgi magát. Ha igazán, de igazán eldöntené, h akar, akkor nem akarna más csajokat d*gni...Ezt érdemled? Hogy, ha jól esik neki, akkor szakít veled, és megy csajozni?
Tudom, h nehéz szakítás után, de légy erős... én nagyon gyenge voltam a 2 év alatt, és sok hülyeségét elviseltem a pasimnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!