Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony lányok! El tudtok képzelni kapcsolatot egy kövérebb pasival?
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 14:08
12/14 anonim válasza:
Régen azt mondtam volna, hogy nem. De 4. éve ilyen párom van, és imádom:)
13/14 anonim válasza:
Az én barátnőm elfogadott így és szeret, persze szeretné ha lefogynék, de a belső tulajdonságaim miatt van velem, és ez is a legfontosabb nála. talán ha kicsit kövérebb lennék akkor nem lenne velem.,látott már rólam 130 kilós képet, és mondta akkor tuti nem tudtam volna megfogni. most 105 vagyok és 188 cm, amúgy hidd el találsz magadnak lányt csak nem szabad az alkatod miatt elzárkózni a lehetőség elől. aki felszínes és csak sportos pasit akar azzal ne is törődj, nekik fontosabb a külső mint bármilyen belső érték.
14/14 anonim válasza:
Igen,én is szeretem a macis pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!