Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinalhatnam vissza?

Figyelt kérdés

A mult szombaton atmentem a haveromhoz(18) es az o huga(16) a baratnom(17) legjobb baratnoje. A haverommal elkezdtunk iszogatni jatek kozben, de elkellett mennie otthonrol, mondta hogy nemsokara jon es hogy addig jatszak a hugaval. Meg is tortent, jatszottunk aztan vele is ittam, nem is keveset, aztan a levette a polojat es melltartoban folytatta a jatekot. Elegge megkivantam es vegul lefekudtunk. A csaj elmondta a baratnomnek, hogy lefekudtem vele es most a baratnojevel is osszeveszett, egem meg dobott. Hallani se akar rolam, leveleimre nem valaszol, pedig nagyon megbantam, de nem hiszi el..

Vissza szeretnem valahogy csinalni.. Segitsetek!:(

2012. szept. 26. 23:52
 1/4 EagleHUN ***** válasza:

Az élet nagy igazsága hogy semmit sem lehet "visszacsinálni". Nincs időgép meg semmi ilyesmi, ami utólag megoldana bármit is. Ami megtörtént megtörtént. Ebbe törődj bele, és mindig gondolkozz mielőtt cselekszel akkor nem történik veled ilyesmi.

Tenni tehetsz új dolgokat, pl megpróbálhatod vissza édesgetni az exed, de szerintem egy nőt az ilyesmi úgy megbánt hogy mínusz 1% az esélyed arra hogy megbocsájt. Vagy folytathatod az új csajjal, végül is megszerzett magának, kissé alattomos módon. Mondjuk ezért meg te nem fogod szeretni őt.

Szóval legjobb ha elmész a haverokkal iszol egy nagyot, aztán ha kijózanodtál! körülnézel az ismeretségedben vagy azon kívül új csaj után.

2012. szept. 27. 00:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj vissza az időben. Egyébként ha igazán szeretnéd, akkor nem csaltad volna meg. Ennyi az egész. Legközelebb talán okosabb leszel.
2012. szept. 27. 00:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Barcsak kapnek meg egy eselyt..ha nem megy, tenyleg mast kell keresnem, mindenesetre holnap jol leiszom magam es minden megy tovabb. Koszonom a valaszokat:)
2012. szept. 27. 00:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Vissza csinálni ezt nem tudod! Nehezen lehet egy megcsalást megbocsájtani! Én is így reagálnék!
2012. szept. 27. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!